Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz Mályki #6493 üzenetére

    Teló alatt a microSD-re célzol? Biztos, hogy nem törölhetted te őket? Mert ha igen, akkor fájlrendszerhiba gyanús. Előfordult nekem is egyszer-kétszer, valamiért megsérül a fájlrendszer, igaz én onnan vettem észre, hogy read only lett hirtelen. Ilyenkor jó esetben nincs baja a kártyának, egy formázás megoldja. Másolj át róla mindent (az esetleges rejtett fájlokat és mappákat is), formázd, majd másolj vissza mindent. Viszont visszaállítani nem tudsz, ha tudnál se lenne több egy rakás értelmetlen adatnál.

    (#6496) petipetya: elméletileg nem kéne ilyennek történnie, ha az akku jó. Nem hinném, hogy a Motorola direkt úgy írta volna át az érintett részeit a rendszernek, hogy nagyobb akkut ne legyen képes kezelni, mivel régóta bevett szokás már, hogy utángyártott akkukból jóval nagyobb kapacitásúak is vannak. Úgy értem a telefonnak fel kell ismernie az akku értékeit és ahhoz igazítani a kijelzést. Az viszont könnyen előfordulhat, hogy a MOD, amit használsz, nem képes normálisan kezelni, azoknál nem gondolnak ilyesmire, amikor nekiállnak "optimalizálni" és törölni a "feleslegeket".
    Nem olvastam vissza a teljes sztorit, de a kalibrációt (töltés 100%-ig, /data/system/batterystats.bin fájl törlése, akku ki, kérdőjelre akku vissza és 100%-nál bekapcsolás, majd lemerítés kikapcsolásig) elvégezted?

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák