- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
válasz
fpatrik17 #3969 üzenetére
Szia,
ez megtörtént velem is. Kb 1 hétig így csinálta, aztán abbahagyta. Azóta nem megy a kijelző bal oldalán egy kb fél centis sáv(nem működik a BACK gomb sem, és 1-est sem tudok írni vertical bill-en).
Németországi szürkeimport, amit használtan vettem itt Romániában. Elvileg garanciában van, de hát az ilyenek gariztatása eléggé bajos. Írtam is a cégnek ahonnan vásárolva volt, de még nem írtak vissza. Felhívhatnám, de mivel román tudásom erősen sok kivánnivalót hagy maga után, így inkább várok még kicsit hátha válasolnak az emailre.
Addigis szoftveresen remap-oltam a gombokat, kicseréltem a SEARCH gombot a BACK-re, így legalább tudom használni szinte teljes értékűen.
Youtubeon ha utánanézel akkor rájössz, hogy nem vagyunk egyedül. És nem szoftveres hiba, minden létező szoftot feltettem azóta rá, de nem ezekkel van a gond.Mióta ez történt, elhatároztam, hogy csakis hivatalos garanciával vásárlok ezentúl mindent.
Remélem megjavítják a tied, és persze az enyém is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest