Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pushalias

    addikt

    válasz catroot #15965 üzenetére

    Ugyanakkor tele van marhaságokkal.

    Leglátványosabb a na de ezen nincs Instagram.

    Apps that work just fine—wonderfully even—on iPhone and Android just plain stink on WP. Or worse, they aren't even there. There's all of one (relatively) worthwhile cross-platform chat app, for instance, compared to gobs and gobs for the competition. Too many potential converts are lost over simple things like, "No Instagram? No thanks." or "I can't use Spotify? Ew."

    Wonderfully even, és pont az Instagram az instant példa, na ilyenkor tudnék nagyon csúnyákat mondani. Even. Hogyne. Wonderfully. Androidra pont most áprilisban érkezett meg az Instagram, csekély másfél év után, miről beszél ez? Android Instagram nélkül beelőzte iPhone-t, de WP7-est azt ezért nem veszik, mert nincs Instagram. Csak én érzek zavart az erőben? Az a cukiság másik fele, hogy eddig soha, sehol, senkitől nem olvastam vagy hallottam, hogy azért nem vesz androidos telefont, mert nincs hozzá Instagram. Soha, sehol, senkitől.

    Eleve, hogy miért nincsenek ilyen meg olyan appok, vagy ha vannak,miért ergya némelyik, arra annyira jellemző az Adobe hozzáállása. A másik két platformra van használható Reader, WP7-hez nincs, és saját bevallásuk szerint szarnak rá magasról. Egy csomó appot eddig nem is álltak neki a fejlesztők WP7-re megcsinálni, mert minek szenvedjenek azért a pár millió lúzer júzerért, akik ezt a biztosan szar Microsoft bigyót szeretnék használni, úgyis megdöglik a project.

    Én nagyon komolyan azt érzem, hogy sok fejlesztő azon volt, hogy a jóslat beteljesedéséhez hozzá tudjon járulni. És persze nem a fejlesztő a ludas, hogy nem csinálja meg az appot, hanem a rendszer, hát mi más?

    Tessék, amióta olvasok a témában, a második-harmadik fő kifogás (BT fájlátvitel rulez!), hogy nincs Viber. Na, most már lesz. Miért is nem volt eddig? És mi lesz, ha lesz Instagram kliens is? Mi marad? Az, hogy nincs iCloud vagy az, hogy nincs Google Play?

    [ Szerkesztve ]

    Honor 9 / HP 8470P

Új hozzászólás Aktív témák