Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz kato78 #1353 üzenetére

    Üdv!
    Nos, olvasgatva a Te, meg a korábbi hozzászólásokat, hát nem lett megkönnyebbítve a dolgom. Kezdem onnan, hogy jelenleg még egy több mint 6 éves "buta" telefonom van, de amire használom(telefonálás ;] ) arra tökéletes, de ilyen idősen bármikor végleg kifújhat. Azt eldöntöttem, hogy a javítására már egy fillért nem fogok költeni, viszont ahogy nézegettem a hagyományos telefonok kínálatát, meg azok árait, az egy vicc kategória.
    Szóval tetszik-nem tetszik, eljött az idő, hogy a nem túl távoli időben beruházzak egy okosra, na de mire.
    Win 10-et használok jó egy éve, azzal elboldogulok, az androiddal meg nincs kedvem szopni hetekig, mire kiigazodnék rajta.
    Jóval túl a 60 éven ilyen facebook és társai nem érdekelnek, tehát ez nem szempont, hogy azzal vannak gondok a WP alatt, viszont sajna az én bankom se támogatja a wines alapú mobilnetet, ez viszont nekem is gond, mert napi szinten szoktam használni az asztali PC-n.
    Olvasgatva itt a WP-os topikokat, a 950-est is, nekem az jött le, hogy nagy a bizonytalanság a platform jövőjét illetően. Tehát, ha végleg leállnak a Lumiák gyártásával kérdés, hogy milyen szervízes háttérre lehet majd számítani 3-4 múlva, lehet-e javítani, ha valamelyik alkatrész megmakkan, vagy szép, íves dobással mehet a kukába.
    Ebből a szempontból nyilván célszerűbb lenne a 650-est venni, továbbá szerintem azzal is számolni kell, hogy pár év múlva használtan, jó eséllyel még 500 Ft-ot se fognak adni a Lumiákért.
    Tetszik a 950-es, főleg a kamerája miatt,- mondjuk egy xaros FM rádiót azért rakhattak volna bele, ha már a 650-esbe belefért -, de ha az eszemre hallgatok, akkor inkább azt mondom, hogy legyen a 650-es.
    Összegezve, hetek óta megy a vacillálás, hogy mi legyen, de egyelőre nem jutottam közelebb a döntéshez. :)

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák