Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Sziasztok! Egy kis problémám van, leírnám, hátha valakinek lenne ötlete....
    640DS telefon egyik reggelre lemerült, feltöltöttem, estétől reggelig állásába több mint 30%-ot merült. Akkumulátor problémára gondoltam, kértem is tanácsot, érdemes-e aksit venni bele.(Nem ) Azért akkut kivettem, kártyákat megmozgattam...összeraktam.... jó lett! Pár napig működött, tegnapelőtt megint hirtelen merülni kezdett, autós töltőre tettem, eddig is nagyon lassan töltött, de most merült a telefon töltés közben!
    Otthon kiszedtem a SIM-et, mondom nem játszom vele, kukázom a telót. Megkerestem azért a papírjait, 2015 októberben vettem, tehát másfél éves, elvileg garis. Bár nem találtam mennyi gari van rá, ha jól emlékezem 2 évet mondtak mikor vettem Euronicsben.
    2 napig állt, este összeraktam, tettem bele SIM-et, reggelre csak 2%-ot merült, tehát megint jó. Múltkor megnéztem az akkumulátor menüben, legnagyobb fogyasztó 67%-al a kezdőképernyő, annak ellenére hogy e telefonhoz hozzá sem lett nyúlva.
    Legújabb hivatalos w10 van rajta, szinte semmilyen alkalmazást nem használok, csak telefonálásra használom, kétnaponta. Takarékos mód mindig bekapcsolva.
    Van valakinek ötlete mit nézzek meg? Akkumulátor hiba nem hiszem, mert az mindig gyönge lenne. Háttérben nem fut semmi, mindig mindent bezárok. Eddig tökéletesen működött, 10-14 naponta töltöttem.
    Ha nincs baja, nem dobnám ki, azért megszoktam, de ez sem állapot hogy hirtelen lemerül.....
    Ötlet..? :)

Új hozzászólás Aktív témák