Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RZozo

    aktív tag

    válasz RZozo #1036 üzenetére

    Köszönöm a korábban kapott tanácsokat! Megfogadtam őket és eddig jó irányba mozdultak el a dolgok.
    Gondoltam, hogy megosztom a tapasztalatokat, hátha másnak is hasznos lehet.

    (#1037) dunc javaslatára pár napja készítettem a telefonon egy teljes rendszer újratelepítést "Windows Device Recovery Tool" szoftverrel. Régebbi firmware-t rakott fel így, mint ami rajta volt, így a 107-es bulidről 318-as build-re frissítettem, de itt még jelentkeztek a korábban érzékelt kezdőképernyős fagyások, ezek az Insider-en keresztül telepített 1000-es bulid telepítésével megszűntek.
    Jelenleg ennél a verziónál nem jelentkeznek a korábban észlelt rendszer újraindulások sorozatosan. Az elmúlt napokban egyszer előfordult, de ez lehetett valami frissítés miatt is.

    Ami viszont nagyon pozitív eredmény, hogy az eddigiekhez képest valami brutál energiatakarékosra állt át és egy töltéssel jelenleg 2,5 napnál állok úgy, hogy még 38% volt a töltöttségi szint, itt már azért ráhelyeztem töltőre, de jó eséllyel a 3. napot is kibírta volna. A használat emellett átlagos volt, némi telefonálás, wifi bekapcsolva.

    A kezdeti időszakban tapasztal kezdőképernyős fagyások egyértelműen szoftveres hiba volt. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt az újraindulásokról is elmondhatom, habár ezt még nem merem elkiabálni. Néhány napot még várnom kell, hogy ezt egyértelműen kijelentsem.

Új hozzászólás Aktív témák