Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Robertoq

    őstag

    válasz erdoke #2338 üzenetére

    Nem kicsit tűnik furcsának (dedósnak?) a 4,8" egykezes használatának firtatására azzal reagálni, hogy deazájfónis 4" lesz!
    Én arra reagáltam, hogy Ti nektek nem marad telefon az elméletetek szerint ha megnövekedik az iPhone. Két példa:

    iPhone

    Galaxy SIII

    Nagyon jól látható, hogy míg iPhone esetében 2x kellett az átellenes sarokba nyúlnia - és később még 2x pedig csak emailt néz meg - hogy 2 szinten visszalépjen, addig az S3 esetében egyszer sem!!! Szóval 4" iPhone használata legalább olyan lesz mint a 4.8" S3 az eltérő koncepció miatt, mert nem kell bejárni a 4.8" területet hogy használjuk a telefont!

    Gergőkee
    -Autóban egy kezem van. (napi 3 óra!)
    -Kávét szürcsölve egy kezem van.
    -Párom kezét fogva egy kezem van. (tudom, ilyenkor ne a telefont nyomogassam).

    Ebből a kávés eset a legelfogadhatóbb, amikor tényleg foglalt egy kis időre, de pl a barátnőd kezét el tudod engedni egy pillanatra ha valami olyat kell mindenképpen megnyomni. (a kocsis esetről inkább nem is nyilatkozok :((( )
    Viszont a kérdésnek van egy második fele is van. Kávézás közben hány eset jön elő amikor az átellenes sarokba kell tappolni?

    Akkor érted már, hogy mi a bajom az sgs3-al? Mert mindezek arra is igazak...
    Nem mondtam, hogy nincs ilyen eset, de android alatt elenyészőbb százalék. Viszont ha iOS alatt nem találnak ki valamit - lásd fent videó példák - akkor ott ez a százalék nőni fog és el se tudom képzelni akkor mi lesz a véleményetek, nem fogtok több telefont venni és megmaradtok a 3.5"-nál?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák