Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
LG Optimus L7 P700 - fagylalt elegáns köntösben [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanthomee
tag
A múlt héten vettem egy ilyen telefont, és azt hiszem jobban tettem volna ha megvárom ennek a cikknek a megjelenését. A külső valóban nagyon szép és egyedi, de a telefon működése elég kiábrándító. Ami végképp betette a kaput az a VGA videó készítése, ennyi pénzért ez már tényleg ciki. Ráadásul a T-mobilnál FULL HD felbontású videokészítéssel volt kirakva, én balga meg be is dőltem nekik. Szóval mivel webshopos volt hétfőn vissza is küldtem nekik, de egyáltalán nem sajnálom.
-
korpicschess
veterán
válasz
Next Win ®
üzenetére
Az a fura, hogy az ilyen talicskák már ICS-vel jönnek, 2X-re még sehol-semmi. Persze ez részben az Nvidia hibája is.
-
oszi666
őstag
érdekes az LG, mintha félrészeg hülyék legóznák otthon össze két édenhotel között a telefonokat...
-
Recon666
Közösségépítő
Jó lett a bemutató. De még mindig nem értem miért lehetne élénkebb a szín rajta. Előttem van a black és teljesen rendben vannak a színek, persze egy túlszaturált samoledhez képest biztos lehetne élénkebb, de az meg nem mindenkinek tetszik. Szóval szerintem teljesen rendben vannak a színek a nován.
-
Silenzio
addikt
Az nem gondolat, hanem egy hardverelem, és nem is úgy hívják, olvasd vissza amit írtál.

Semmi baj nincs ezzel a telefonnal. Ha a szolgáltatók sztárolják lemehet az ára, mert mindenki ICS-t akar nem drágáért, és kb. eddig terjed a szakmai dolgok iránti fogékonyságuk. Szinte senkit sem fog érdekelni a Cortex A5 meg az Adreno, mert azt se tudják mik azok. Szerintem gagyi és drága, dehát én tájékozott vagyok, az átlag meg nagyon nem.
-
kolosanyi
veterán
Nem rossz ez, csak sok a nyitóár. Újabban elég kevesen találják el jól ezt.

-
rinbanbo
tag
Hát azért pontokban nem is marad el a többi telótól amikkel össze van vetve..kinézetben sem rossz + ott van még az ips nova azért gyalázza rendesen a a másik 3 rom telót......
-
SkyLine3000
addikt
Kf. 80e. Kb. ennyi A Samu W is kártyafüggetlen és azért az sokkal jobb teló. Szebb képeket csinál, hd videó, gyors. Ha szolgáltatónál normálisan lövik be az árát, akkor talán még meg is veszik. A hardver meg no comment ennyi pénzért.
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, az Arc S nem egy kategória a másik kettővel...

Érdemes megnyomkodni mind a hármat, és aztán személyes preferenciák alapján dönteni.

Nekem a HTC annyira nem jött be, így én ezek közül az SE-t választanám, mégiscsak egy csúcskatos készülék volt nem is olyan rég.
Ha a HTC és az LG közül kéne választanom, én az LG-re tenném a voksom. De jó a One V és, de nekem a kijelző nagyon pici. 4" alatt nincsen élet.

-
stefan13
csendes tag
szerintetek, ez vagy a HTC one V? vagy akár egy sony xperia arc s?
-
ruzsabazsa
aktív tag
Hát rohadtul nem jön be.Kinézetre szép,belsőleg csúnya...
-
bolondember
MODERÁTOR
igen.
Nálam egy fehér L7 volt (na nem mintha ez sokat számítana), nálam akadás igazán csak a képernyő feloldásakor volt, illetve a böngészőn belül a pinch-to-zoom nem volt olyan folyamatos, de mindenhol máshol korrekten tette a dolgát.
Jó az ICS, s szerintem az ehhez hegesztett LG felület is korrekt, nagyon jól testre szabható.Mondjuk ami nem tetszett ezeken kívül, hogy ennél is "csak" négy böngészőfül lehet egyszerre megnyitva (tisztára, mint a 3D-ben)... De ez a saját egyéni szocproblémám.
Az utóbbi időben megfordult a kezeim között sorrendben:
2X-Black-3D-L5-L7.
Dizájnban számomra 2X-L7 a legjobb, használhatóságban dettó, kíváncsian várom az ICS-t a "régi" csúcskészülékeikre.
Szerintem a nagytré kicsit drágán dobta ki, de szvsz hamar beáll egy optimális (Optimus
) szintre.. 
-
Prof01
veterán
Drága!
ZTE Skate/Blade árszabással lenne sikeres! -
Moleman
addikt
-
metaksza
tag
Engem ebben a tesztben csak a videó alatti zene fogott meg,a telefon az árához képest nulla.
Valaki tudja a címét a muzsikának?: ) -
Blyan
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Akkor meg az eredeti felvetésem a helyes.
Köszi!

-
Pete55555
addikt
Végre egy LG, ami jól néz ki, és szép a UI, de elrontották a kis felbontású videóval, és az árral. Ha mondjuk ennyiért venne 720P-t azt mondom, ok, vagy ne legyen 720P, de 15-20 ezerrel legyen olcsóbb.
Viszont az irány mindenképp jó.(#27) Blyan 1:Tudom, nyilván másik SOC kellene bele, de 80ezerből szerintem kiadná. Más gyártóknak sikerült. Pl: OneV
2: Igen, a 610-nek is az a nagy hibája. -
sheep
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
tényleg használod (használtad) mindkettőt?
nálam a black is akadozott néha, hogyhogy ez jobban bejön? -
Maxentius
addikt
Ha az MSM7227A-t és az árat nem nézzük, akkor az utóbbi évek első LG-je ez, aminek a szoftvere is szimpinek tűnik...
-
NoMagix
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
nem kell indok!
-
Redchili
tag
Hát, tényleg jöhetne már valami formabontó csúcstelefon :/, elég unalmasak a fekete dögök
-
anubys1984
aktív tag
"ám a 7,2 Mbps sebességű HSDPA egy kissé ciki"
Az ilyen adatoknál mindig felmerül bennem a kérdés, most már ki is mondom.
Mi ezzel a probléma?
Itthon 4Mbites netem van és mindenre elég. Mivel jobb teszem azt a 21Mbit? Nem fél órába telik, hanem 10 perc alatt el lehet fogyasztani a havi adatforgalmi keretet? -
NoMagix
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
lesz 8 napod eldönteni!

ahogy Moleman is írta, az Alcatel jobb vassal olcsóbb választás, de a Samu S plus is árban ott lett volna, igaz erre nem lesz ICS, ha jól tudom. -
Valentino K.
senior tag
Vajon miért ciki a max 7,2mbit\sec HSDPA-nál?

Ha a hálózat stabilan hozna mondjuk 10mbitet, akkor azt mondom, hogy jogos...de így? -
tamasgal
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Itt is segitek az LG-nek az eladásaiban a 2X miatt, amivel becsaptak!
Vegyétek, vigyétek, telefonálni ugysem lehet a készülékeikkel.
Pffff...........LG
-
csababarca
őstag
Délután érkezik meg hozzám a telefon.remélem nem bánom meg hogy ezt választottam, én a T-mobiltól ki tudtam hozni előfizuval 40k ért. remélem ennyiért megérte...igazából nem szoktam egy telefonom se agyonterhelni alkalmazásokkal,úgyhogy hátha nem fog akadni. de gondolom azért az akadást se úgy kell elképzelni,hogy másodpercekre beáll a rendszer.
-
Napfénysüti
nagyúr
Kár a sovány hardverért. Kicsit gáz hogy időnként akadozik a rendszer.

-
Moleman
addikt
Az OT-995 jóval olcsóbban jóval többet nyújt hardveresen, ez így még 72-ért is nagyon drága. Mellesleg szerintem az a közvetlen versenytársa, a méret adja magát.
-
callmeakos
veterán
Ez a telefon egy vicc ezzel az árral.
Mégis mit gondolt az LG, amikor kiszabták az árát? Hogy venni fogja a nép csak azért mert ICS megy rajta????
Bullshit
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ejj, az LG-nél elég gyakoriak a facepalm megoldások. Lenne egy jó telefon és vagy a felbontás gáz, vagy a SoC, vagy valami más.
-
NoMagix
addikt
ugyan ez a vas van a Huawei Ascend Y 200-ban is!
igaz annak kisebb a kijelzője és a felbontása, viszont lényegesen olcsóbb! -
amanoba
őstag
házon belül én is az optimus black-et választanám, de ha ilyen kategóriában keresnék telefont a motoluxra tenném le a voksom, valahogy annak jobban áll ez a forma is szerintem
-
Next Win ®
tag
Külsőre eléggé jól sikeredett, de legalább azt a processzort belerakhatták volna, mint az Optimus 2X-be!

-
sheep
addikt
egy gondolat bánt engemet, úgy hívják hogy ardeno 200
nem értem...
-
Lehet, hogy én vagyok eltévedve, de a HTC One V-t nem találom 70k-ért
-
Flash86
tag
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) szintre..