- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz leslien #4237 üzenetére
volt már nálam több g is, és nem csak néhány percre, ezért is írtam, hogy egy ilyen videó megtekintése nem lehet viszonyítási alap.
én simán ráfizetnék még többet is az s4-re, hogy a z esetén is tettem.
lehet mondani minden telefonra, hogy elég/megfelelő a jelenlegi is, de kinek ellensége a jobb akkumulátoros üzemidő, jobb kamera, jobb támogatás (firmware és prémium szerviz), és még lehetne sorolni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Millerchris #4332 üzenetére
talán nem ártana még annyi, hogy ne csak a felét tudja akkumulátoros üzemidőben a note2-nek, meg hasonlóan jó támogatást (prémium szerviz és firmware) kapjon, de amúgy tényleg nem rossz telefon...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Millerchris #4337 üzenetére
bár nem ez a megfelelő téma, de nem csak nálunk, nézz rá a samsung támogatására bárhol máshol, bőven a többi gyártó előtt jár!
netán az lg is ad olyan támogatást, hogy díjmentesen kimegy házhoz a szervizes és 30 perc alatt kicserél akár egy alaplapot? nem, az lg esetén járkálhatsz a szervizbe, és néha hetekig várhatsz az eredményre...
jó, hogy így általánosságban írsz, nem ártana tudni, hogy milyen típusú samsung szerepelt le, ahogy itt is írtak könnyen és csúnyán karcolódó g hátlapról, pedig az sem jellemző, valakiknél mégis előfordult...
hidd el, tényleg kár elfogultan írogatni, nincs hibátlan telefon, és pláne nem érdemes olyan telefon ellenében kardoskodni, ami több szempontból is jobb az ellenfélnél, annak ellenére sem, hogy másban meg akár alul is maradhat, mert a dolgok sajátságos rendje, hogy minden típus esetén vannak kompromisszumok![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
jooker82
nagyúr
-
Sógi
addikt
válasz jooker82 #4351 üzenetére
Abban teljesen egyetértek, hogy a G-t nem kell szervizelni (tehát pont lényegét vesztí a prémium garancia és szolgáltatás), annyira össze van rakva, mind hw, mind sw ügyben, egy tökéletes kijelzővel, ezek tények!
Amibe max bele lehet(ne) kötni, az a kamera, de a kamerát nem is említem mert, tökéletes ár/érték/okos telefon arányában....és még egy frissítés is segíthet rajta![ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Nekem eddig az okostelefonjaim Samsungok voltak. A szervizelés az ami nagyon jó náluk, de én hamarosan egy Optimus G-t szeretnék venni. Csak a szervizelés billenti a Samsung felé a mérleg nyelvét, viszont találtam az LG oldalán egy szervizszolgáltatás nevű lehetőséget. Aki nem mostanában vett LG mobilt, az ismeri ezt a lehetőséget, hogy működik?
Köszi
-
ytooc
tag
Egyaltalan volt mar itt valaki olyan, akinek szervizeltetni kellett a G-jet?
LG Optimus G
-
Tutu7030
veterán
válasz Zsocy155 #5064 üzenetére
Nekem a 2x már 2 éves, sok-sok romon túl van, de még nem volt semmi baja, amivel szervizbe kellett volna küldenem. A G meg egyszerűen jó.
Az utolsó telefonom, ami szervizben járt, a SE k850 volt. Igaz, azt vissza sem kaptam, csak választhattam az akkori pannonos/telenoros kínálatból, hogy mit kérek helyette.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
kiskacz
senior tag
Mindenekelőtt: ELNÉZÉST, hogy jóformán csak beleolvastam a topicba, - így lesznek olyanok is, amiknek utána nézhetnék - de Lányomnak kipurcant a telefonja, Neki ígértem az S2-met, és lehetséges alternatívaként felmerült a címben szereplő telefon -így aztán igyekeznem kell....
Tehát kérdéseim:
- Van valaki aki S2-ről állt át- Mi a véleménye? (A technikai különbségekkel tisztában vagyok, a "szubjektum" -ra vagyok kíváncsi.
- Működik ezen is a JIG? (főzött rom /van? -újabb kérdés/ -mal egyelőre nem akarok foglalkozni, de rootolni szeretnék már csak a Titan backup miatt is...meg a helyreállításhoz is kellhet...)
- Működik a hívások felvétele/rögzítése? (S2-n a Total Recall S2-t használom de gondolom ez majd nem lesz jó...) - nem azért' de nekem fontos, mert a vezetés közbeni jegyzetelést váltja ki.
- Milyen a szerviz hálózat? Hol érdemes megvenni? (Árukereső ok., de ismét a szujjektum' Bp és környéke.)Egyelőre ennyi, de jövök még...
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
jooker82
nagyúr
válasz kiskacz #5438 üzenetére
üdv
Egészen biztos,hogy jobb az S2-nél Sőt it sokan váltottak az S4-ről is ide,nagyobb megelégedettséggel.
Pont a tegnapi nap folyamán írták be páran.
Főzött romokra nem is lesz szükséged,mivel a gyári atomstabil és remekül testreszabható.
Szerintem biztosan van rá program,hogy fel tudd venni a beszélgetéseket.
Legtöbben GSM boltokból vettük bolti garanciával,de a telenornál,vagy expansynál is megvásárolható gyári garival.
Hülyeség lenne szerviztapasztalatokról nyilatkoznunk,mert március óta még egy telefon sem volt szervizbe.Tehát stabil és nincs tipushibája.Ha gsm boltból veszed ,érdemes eus verziót keresni. Kicsivel könnyebb lesz a frissités,de az ázsiai is könnyedén megoldható.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz kiskacz #5438 üzenetére
Szia!
Korábban volt S2-m. 4X-re majd G váltottam.
Csak ajánlani tudom!
Régen sokat ROMmolgattam, de ma már nem. Nincs is rá szükség..
A kijelzőn meg fogsz lepődni, minden tekintetben nagy előrelépés. Megjegyzem, az S2 kijelzőjével is elégedett voltam anno, főleg egy Desire HD után.
Ár/érték arányban a legjobb vétel ma!
A szervizhálózat nincs olyan nyilván mint a samué, az verhetetlen.
Ma jó szívvel ajánlom a G-t mindenkinek, bár S4-em még nem volt, ugyanis sajnáltam a pénzt rá amennyivel többe kerül.Üdv!
HH
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
kelly416
veterán
válasz Mianevem44 #5673 üzenetére
+1 a Partnero GSM-re, de szinte mindegy, honnan veszed meg, mert jó a telefon. Nincs garanciális hibája, nem kell szervizeltetni. Legalábbis eddig senki nem írt ilyen esetet. A Partnero-ra meg azért +1, mert jó áron dolgoznak és ha jól tudom, még alkudhatsz is, ha ügyes vagy.
Válaszd a legolcsóbbat, hívd fel őket és kérdezd meg a tartozékokat. Nyugi, mind 32gigás és mind 13megapixeles. (Ha nem így lenne, úgyis rövid időn belül lehurrognak engem is.) Csak ezt a kivitelt csinálta az LG. Illetve van 16gigás, de az Optimus GJ. Optimus G vs. Optimus GJ Ha véletlenül GJ-t kapnál, aminek műanyag és levehető a hátlapja, akkor nyugodt szívvel élhetsz panasszal, hiszen Te nem azt rendelted. Vagy átgondolod, hogy az még minimum egy tízessel drágább és megtartod. Az úgyis bővíthető memóriakártyával.
Most jól összezavartalak, mi? Viszont vehetsz használtan is, ha jól fogod ki és éppen árulja valaki. Azt meg gondold meg jól, mert a garancia szinte mindegy, de azért 1-2 hónap legyen (már feltéve, hogy nem akarod Te is eladni rövid időn belül, mert akkor legyen több is) a biztonság kedvéért. Viszont olcsóbbak sokkal, vagy esetleg extra cuccok vannak hozzá, mint tok meg 3-4-10 fólia.
A magyar menü megint olyan, hogy szinte az összes romban van, vagy van morelocale2, de ha egyik sem felel meg Neked, 5perc alatt teszel fel egy jó romot és kész. Legalábbis itt mindenki azt csinálja engem kivéve. Én mióta megvettem egyetlen egyszer kapcsolta ki. Annyira jó, hogy azt sem igényelte volna, csak én voltam a balga.
És még valami. A GSM boltosoktól csak tartozékot kérdezz, a többiben jószerivel nem tudnak segíteni. Tisztelet az olyan kivételes eladóknak, akik legalább a fáradtságot veszik, hogy elolvassák a dobozon lévő feliratot. Már, ha egyáltalán jó dobozt vesz kézbe. A legtöbb azt sem tudja, mit esznek azokon a telefonokon, amiket eladnak. A lényeg, hogy elkeljen. Ha bontatlan dobozt ígérnek, akkor minden tartozék megvan. Szoftver garanciát meg ne fizess, szinte csak lehúzás. Egyrészről itt úgyis többet tudnak segíteni, mint bármelyik GSM bolt, másrészről igen kevesen kajálják be, amikor eladod a készüléket, hogy még másfél év gari van rajta.
-
Mianevem44
csendes tag
Koszonom a segitseget! rendesek vagytok!
Viszont nem tudok en annyit, mint ti
Tehat kis segitseget kernek ismet.Igen. Osszezavartatok,de nem baj. Szoval mar korabban is lattam,hogy irtatok,hogy 10D Eer stb..
Ez pontosan mi is?Es harom helyen neztem eddig ki,de akkor megnezem azt is,amit ti ajanlottatok.
Ez az elso: http://vip-phone.hu/spd/972644/LG-E975-Optimus-G-mobiltelefon-magyar-nyelv-tartoz
De itt ha lejjebb gorgettem oda van irva,hogy micro sd foglalat es a belso tarhelyrol annyit irnak,hogy 0.02 Gb ( mi van? ). Akkor lehet,h Gj?
Masodik :
http://gsmotthon.hu/mobiltelefon/lg-optimus-g-e975A weboldalon felul,azt irjak,hogy 8.2. megapixel,lent mar 13-at. Rakerdeztem emailben,azt irjak h mindkettot gyartjak,de azt meg veletlenul sem irta le,hogy ez most melyik... :-)
Harmadik : http://mobilexpressz.com/termek/lg-optimus-g-e975-mobiltelefon/79105/
Egyebkent meg nem ertem. Argepen versenyeznek,hogyxki adja legolcsobban,de ilyenkor se tartozkok,se magyar nyelv...es utana jon,hogy +5+10 ezer garancia miatt. Tenyleg garanciara mit mondotok. Olvastam,hogy meg vagyotok elegedve es,hogy nem kell szervizbe vinni,akkor garanciat milyet vegyek?
NAGYON KOSZONOM A SEGITSEGET
-
kano
nagyúr
De akkor a tesztben miért írja ezt?
Mindenkinek ezt írj a szerviz menüben?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
jooker82
nagyúr
válasz Zsocy155 #6058 üzenetére
sorry az újgsm az itt az eset,de az újmobilok,meg a garanciával szórakoznak olyan téren,hogy néhány ezerrel többért adnak egy készüléket HU garival és ráfogják,hogy azt az lg szervizeli.holott lg garipapirt nem kapunk.
ez csak lehúzás
az újgsm storija meg még érdekesebb.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Tutu7030
veterán
Én saját bootanimációt csináltam, ami nem tetszett a telefonnak. Na, akkor pár másodpercig azt hittem, hogy szerviz lesz belőle, de összeszedte magát, és elindult. Vissza tettem a gyári animációt, azóta semmi gond vele.
(és úgy is meg fogom csinálni a saját bootanimációt, csak keresem a megfelelő videót)LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Sógi
addikt
válasz n0rbert0 #6229 üzenetére
Én már nem értem/tudom az egészet!
Ez akkor derülne ki, ha valaki bevinné egy eus garijeggyel (ami azt sem tudom, hogy néz ki) az LG szervizbe...Anno voltam samsung szervizbe és ott pl. azt mondták szó szerint, ha valódi eus garijegy (mivel sok hamis is van + az eladó cég által lebélyegzve) és megvan hozzá az eladó cég által kiállított számla is ,akkor javítják...
[ Szerkesztve ]
-
szabessz
tag
válasz randras #6217 üzenetére
Én beszéltem most Lg ügyfélszolgálattal azt mondták ha Expansys-tól EU-s számlát kapok, akkor bármilyen javításra beadhatom a készüléket a szervizünkben,ha a magyar számla akkor kell magyar LG-s jótállási jegy is.
Az Expansys Euro-ba számláz ha jól tudom ,így tehát elfogadják csak a számlát is garinál.Itthon sajnos csak Ázsia régiós van már,Eu-s nem nagyon. Expansys meg biztos Eu-t add ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
-
Rascally81
aktív tag
Üdv!
Most készülök ilyen telot venni, mire érdemes odafigyelni?
Mivel garanciás, az lenne a kérdésem, ha rootolom, vissza tudom úgy állítani, hogy a szervizben ne vegyék észre?
Ha igen, mi a folyamata?
Válaszokat előre is köszönöm!!Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Megosztanám veletek az elmúlt napok történését azért, hogy ha valaki így járna, ne essen át ennyi idegeskedésen mint én!
Használtan vettem a G-t. Itt már meg is jegyzem, egy nagyon korrekt fórumtárstól.
Hazaérve bele a microSIM és boldogság. Ám egyszer csak azt tapasztaltam, hogyha töltőre teszem Download módba lép, valamint az asztali gépek sem látják meghajtóként. Ekkor érdeklődtem is a fórumon, volt-e valakinek hasonló esete. A jó tanácsok nem segítettek.
A problémát azóta is odáztam, mert volt amikor nem csinálta. Egyébként ha töltővel ilyenkor újraindítottam, működött.
A napokban azonban navigáláshoz is használtam és sajnos ekkor is bekövetkezett, töltő be és Download mód.Mit mondjak, nagyon morcos lettem, és elhatároztam a végére járok.
Romcsere........., majd töltő be.... Download mód! ( A kib@szott k@.va élet), vihetem szervizbe.
Megírtam az előző gazdájának, hogy úgy néz ki hibásan vettem a telót.
5 perc elteltével fel is hívott. Megbeszéltük, hogy a készülék nála teljesen jó volt, nem csap be, nem ennyit ér a becsülete. Nyilván elhittem.Na és most a lényeg, ha ez így van akkor:
Miután átvettem a tőle. Csak a saját SIM lett beletéve.
SIM ki, céges be! JÉ minden jó. SIM vissza, és így is minden jó. Nem hittem el, hogy sikerült úgy berakni az új SIM-et, hogy minden jól menjen, a fent leírt hibákkal.
Hát ennyi!Üdv!
HHSamsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
demyen
tag
hali.
valami történt a telómmal.
Tőltön volt jó pár órát, aztán mikor lehuztam, kikapcsolt, jelezve , hogy az akkumlátor lemerült .
rádugtam a töltőre, de azóta nincs semmi kép, mármint rettentő haloványan napsütésben kicsit látni, hogy ott van minden, de igazából olyan, mint amikor teljesen letekersz mindent a régi tévéken, szin, fényerő, kontraszt, és semmit nem látsz.valaki tapasztalt ilyesmit??
felhivtam a Győri Lg szervizt, szerintük valószinü egy sime softverfrissités megoldja.
Gyári utsó hivatalos softver van rajta, akkor most mire frissitsem???
megtudom csinálni én is, vagy inkább vigyyem be?esetleg egy Hard reset segit neki? csak az hogyan is kell.?
[ Szerkesztve ]
-
zermi
aktív tag
válasz kisp113 #6521 üzenetére
Nem kaptál valami irományt, hogy hogyan kell? E900-ra ezt találtam:
LG Optimus 7 E900
1. Rakjon be egy másik szolgáltatói sim kártyát.
2. Kapcsolja be és a numerikus billentyűzeten üsse be 2945#*900#.
3. Majd ismét hívja be a numerikus billentyűzetet és írja be a feloldó kódot.
4. Ha kéri még egyszer akkor újra üsse be a kapott feloldó kódot.
5. Válassza az OK-t és a telefon újraindul, ezután már független!
vagy
1. Rakjon be egy másik szolgáltatói sim kártyát.
2. Kapcsolja be és a készülék kérni fogja a "Network unlock code".
3. Írja be a kapott 16 jegyű feloldó kódot.
4. Ha kéri még egyszer akkor újra üsse be a kapott feloldó kódot.
5. Válassza az OK-t és a telefon újraindul, ezután már független!Ahogy néztem a többi típusnál a 2. sor utolsó számsora (900) változik az adott típusra.
Tehát talán a 2. sor így nézne ki: 2945#*975#De ha jó tudom, akkor talán csak 5 lehetőség van, utána csak szervizben tudják unlockolni.
Csak azért óvatosan! -
Davebowman
senior tag
Baj v2.0!
A telemaxhoz nem postázhatom Győrben meg nincs szervize az LG-nek(amit találtam az már nem fogadja az LG-t). Most hogyan tovább ötlet?Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Balázs1986
addikt
válasz kelly416 #6959 üzenetére
Feltéve, hogy észreveszik a módosítást
Az előző telóm (Optimus 2X) nekem is leesett, magam cseréltem benne érintőt, de összerakásnál véletlen megsérült az IPS panel, vagy a kábele, nem látható módon, csak épp nem volt kép. Bekapcsolt, működött, csak éppen nem láttam semmit a kijelzőn. Bevittem a Telenorhoz, hogy "reggel ez várt, nincs képe". Felvitték a pesti szervizbe, egy hét múlva nálam volt a készülék vadiúj kijelzővel.[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
nemtudom akkor ezek szerint ez lcd fuggo, mert nekem meg a lg4x sargas emelett pedig abban is ez a kijelzo van elmeletileg. A 4x is eus szoval nemtudnam aztmondani hogy regio fuggo A samsungban az volt a jo higy koztudott higy beeg a kijelzo es mikor kihivtam a szervizest es egymas melle raktam nemtudott belem kotni de teny hogy a sargasabbkijelzot mas kijelzo melett lehet eszrevenni.
[ Szerkesztve ]
-
kovicska
aktív tag
Nekem a mai napig S3 volt, hát nagyon nem voltam tőle elájulva, véleményem szerint talán a Sami legrosszabb telefonja, 1 év alatt 2X szervizelték, és csak nem sikerült a hibát elhárítani ( beszédhang eléggé torzít ) ami még nem tetszett hogy eléggé lomha telefon, ha megnézed a fórumát, sokan panaszkodna a lassúsága miatt.
Nekem volt L9 Lg-ém, hát magasan veri az S3-at.
Ma rendeltem én is G-ét, szerintem azt vegyél.
Az S3 üzemideje átlagos használattal 2 nap.Ez az én véleményem, nagyon örültem hogy eltudtam adni.
Mortui Vivos Docent
-
ropogós
tag
Sziasztok!
Talán Ti tudtok segíteni. (picit off a téma )
Partnero Gsm-nél vásárolt készülékem pont 30 napja adtam le szervizeltetésre. (Nem az LG, az rendben üzemel... )
Tudtok infót arra vonatkozóan, hogy a bolt mennyi szervizeltetési idő után köteles esetleg a készüléket cserélni?
Már ha van ilyen kötelezettsége... -
kano
nagyúr
válasz ropogós #7295 üzenetére
Sajnos nincs kötelezően betartandó határidő a szervizelésre. Régen volt kötelező 30 napon belül megjavíttatni, most csak törekednie kell rá.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Jotz
csendes tag
válasz Davebowman #7818 üzenetére
Srácok, köszi a válaszokat!
Így legalább nem tudatlanul viszem a szervizbe és tudom mire számítsak.
Ha lett valami, visszajelzek... -
kelly416
veterán
válasz raverke #8375 üzenetére
Szerintem ha szoltáltatótól veszed, szinte biztosan elkerülöd a hibát. Ha pedig az "új eresztésben" van a hiba, akkor is előrébb vagy sokkal a szolgáltatóval, mint a GSMbolttal. Még mindig megbízhatóbb hátterük van, több esélyed van egy normális szervizre, tesztre vagy cserére. Szerintem.
A Z1 mini... mióta várom én is, hogy legyen hivatalos hír, hivatalos specifikáció stb...
Nekem nem EU-s volt, de soha sehol nem hagyott cserben. Megjárta velem fél Erdélyt, végig navigált is, végig elérhető is maradtam, végig kitartott velünk motoron.
koxminator:
Totál egyet értek Veled. Annyira jól működött minden, hogy már unalmassá vált. Ezért is cseréltem le. De megmondom őszintén, kicsit hiányzik.tasakos:
Azon nem gondolkoztál el, hogy ez a két-három ember, akinek ennyi baja van a térerővel, mind mostanában vette? Szerintem ez is jelent valamit, nem? Lehet, hogy pont egy raklapról kapták pont azokat, amikben valami nem kóser. Vagy a fene tudja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest