Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz toto0569 #23179 üzenetére

    Pontosan milyen hozzáértésbeli hiányra utal az, hogy a telefon több felhasználónál is kegyetlenül belassul gyári állapotában 4.1.2-es ROMmal?
    Nem értem, miért kell egy VALÓS probléma miatt elkezdeni személyeskedni és lenézni azt, akinek problémája van egy termékkel, ráadásul nem önhibájából, hanem azért, mert az rossz minőségű.

    Szerintem inkább örüljél, hogy Neked nincs ilyen gondod és fogadd el, hogy nem tökéletes ez a gyári ROM ahelyett, hogy mindenkit lefogalmatlanozol, aki kevésbé szerencsés Nálad.

    Csak 1 hónapot volt türelmem visszatekerni a topikban, szóval szerinted mindenki ezek közül nem ért hozzá "annyira"?

    "
    4xhd tulaj vagyok. Jó kis teló, de pár dolog zavar. Mennyire normális, hogy megakad a működés képernyő görgetés, vagy menübe lépés közben? Mármint több, mint 1 másodpercig. Van, hogy megy a kis "gondolkodó kör" egy ilyen egyszerű műveletnél. Van, hogy pl a menübe lépéskor beragad az ébresztőóra ikonja, azt nézegetem másodpercekig, utána jutok csak a menübe. sokszor az ikonok jobbra-balra görgetése is darabos, majd miután körbeértem, normális lesz. Nem csúcs hardver dolgozik benne, de talán ennél gyorsabb működés lenne elvárható. :U

    Gyári 4.1.2 van rajta, nincs teleszemetelve, 2 hónapja volt factory reset.
    "

    "
    A múltkori sim-es bénázásom közben felfrissítettem a telót LG mobile support tool-lal 4.1.2 20b-216-30 -ra, de már bánom. Nagyságrendekkel lassabb lett és alapból több memóriát is fogyaszt.
    "

    "
    Bele untam a 4.1.2 gyári szofter lassúságába.. Bootloadert, hogyan nyitok?
    "

    "
    ZTE Blade 3 -ról váltanék..alapban meg vagyok elégedve a sebességével, viszont tegnap amikor "beköltöztem" a telóba a programok telepítésekor nagyon belassult, olyan mintha elfogyott volna a ram benne.
    "

    "
    Gyári rom, van rajta 4.1.2 :) Az szokott igy laggolni :)
    Gyári rom jó/elmegy ezt leszámítva hogy ha telepitgetsz akkor a lancher az be be akad rendesen. De kis idővel észhez tér(vagy nem)
    "

    "
    A 4.1.2 egy idő után nagyon belassult nekem, olyan is előfordult hogy miután Chrome-ból visszamentem a főképernyőre, több mint 10mp volt mire bejöttek az ikonok és az időjárás widget.. (MLT le volt tiltva, szóval az se segített)
    "

    "
    Sziasztok! Egy LG 4x HD büszke tulajdonosa vagyok! 3-4 hónapja nyúzom! A problémám az vele vannak benne ezek a mikrolaggok, de ez egy 4 magos ketyere! Miért vanez?! A telefon frissítve lett 4.1.2-re +root. Minden app killelve mégis laggok vannak!
    "

    "
    4.1.2 van raja és kezd nagyon elegem lenni az iszonyat lassúságából. Segítsetek légyszi!
    "

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák