Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolto

    őstag

    válasz tothdev #19199 üzenetére

    Előrebocsátom, hogy szeretem a 4XHD-t, és elégedett vagyok vele, ezért nem flémelni akarok, DE:

    Azért azzal számolj, hogy gyorsan merül. Nem kicsit, nagyon. Tudom, van itt valaki, aki háromnapos készenlétekkel kelti a hangulatot (nem sértésnek szántam :R ), de azért a többségnek sokszor még a nap vége is túl messze van töltő nélkül. Nincs mese: az a hő, ami a hátából árad, és ami (valakinek) talán nem zavaró (szerintem játék közben igenis az, mert a telefon FORRÓ), nem akárhonnan származik, hanem az akkuból, Márpedig ez kemény üzemidő-veszteséget jelent.

    Én ugyanúgy használom a 4XHD-t, ahogy előtte egy Ace2-t használtam, és míg azzal röhögve neki mertem (volna) vágni a második nap délelőttjének (úgy, hogy éjszaka is be volt kapcsolva), ezzel még soha nem sikerült kihúznom a napot. És lehet mondani, hogy "de a négy mag", meg "de a HD kijelző", meg "de a teljesítmény", ebből csak a kijelző az, amit valóban érezni, és persze néhány játék, ami ezen jól fut, a többi telón meg nem vagy csak kevésbé, vagy ugyanúgy, de kisebb felbontásban. (És azért ezen is szaggat például a Beach Buggy, amit igen, a Tegráról szedtem le). Az Ace2 simán ugyanilyen gördülékeny volt, de ha ma a kezembe veszem, a kijelzőjt valóban nem látom olyan jónak (finom felbontásúnak), mint amikor azt használtam. A 4XHD kijelzője tényleg brutális, és a teló általában tényleg nagyon finoman, olajozottan működik.

    Szóval úgy érzem hogy amennyivel erősebb a proci, meg a grafikus mag, annyival nagyobb feladatot is végez a négyszer annyi képpont kezelésével, és mivel az akkuja nem négyszer akkora, mint a példaként említett Ace2, ez óhatatlanul meglátszik az üzemidején.

    Korábbi hsz-eimből látható, hogy próbáltam már egy-két akkukímélő megoldást, de végül mindegyiknek volt valami olyan hátulütője, ami miatt inkább maradtam a gyakoribb töltésnél és a táskámban lapuló 6600 mAh-es GHOO akku biztonságánál.

    Tényleg ne kapjátok elő a lángpallosotokat, csak a tapasztalatomat/véleményemet írtam le, NEM akarom az Ace2-vel egy napon említeni ezt a telót. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

Új hozzászólás Aktív témák