Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • siletto

    tag

    válasz wolruf #17659 üzenetére

    Nekem sem százas mostanában az Üzenetek alkalmazás. Mindíg beakad az üzenet küldésénél. Régebben irta hogy elküldve xy-kor, most meg beakad ott hogy Küldés... . És vagy megkapja a címzett vagy nem.

    Amúgy nekem is csalódás volt a cucc. Nem azért írok, hoogy sírjak itt mindenkinek, a teló jól használható, meg ha üríted a ramot gyakran gyors is,a szolgáltatásaiban abszolút megfelelő, de azért többet vártam tőle. Már megvétel után nem mentek rajta a jobb gémek szaggatás nélkül(Most Wanted, Wild Blood, MC3), ma már próbálkozni se merek. Tegrás játékokból sincs ma már semmi kínálat, gyári szoft is gyenge. Nem beszélve arról hogy az én életformámnak nem illik ekkora készüléék, inkább egy 4-es vagy 4.3mas de fémből, karcállóan, meg amit meg lehet fogni fok nélkül nem csúszik ki a kezedből. Most cm10.1 van rajta mindíg a legfrissebb, így már élvezhető, viszont még mindíg szaggat rajta minden játék, amiben végülis villantania kellene. Ugyhogy ha valami bitang build from scratch update nem jön hozzá, szerintem kudarcként lesz elkönyvelve

    Én azt a következtetést vonom le, hogy csak olyan készüléket szabad(inkább célszerű) venni, aminek megvan a lehető legnagyobb hype-ja, mert igaz hogy minden 10. embernek olyan lóg a kezében(s3), de amiért kapkodnak azt folyamatosan fejlesztik.
    Egyébként hogy mindenkit megnyugtassak aki nem törölgeti, tisztogatja az s3-mat folyamatosan, annak is belassul, gyorsabban merül, szaggat, stb.

Új hozzászólás Aktív témák