Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    <kifakadás>
    Szidhatjátok a szervizet, ahogy akarjátok. Oszthatjátok azt, aki azt mondja, vigyétek be. Vagy, mióta ez a nagy e-lázadás elkezdődött, most először elgondolkodhattok 30sec-re: Mit akartok elérni?
    Vissza akarjátok kapni a pénzeteket? Akkor menjetek a fogyasztóvédelemhez. Tudjátok, mit fognak mondani? Semmit. Elküldenek a szervizbe, mivel ha valami hibázik, akkor azt oda kell vinni. Mondhatjátok, hogy "úgyis szar lesz", a kutya se fog vele foglalkozni. Ha megvan a szerviz és utána is sz*r lesz, legalább lesz egy papírotok, hogy ezt már egyszer eljátszottátok. Innentől fognak tudni kezdeni valamit veletek. És ne higgyétek, hogy ez csak nálunk van így.
    Vagy esetleg ezt a telefont szeretnétek normális állapotban használni? Azt akarjátok, hogy megjavítsák a hibáit? Akkor megint csak szervizeltetni kell. El lehet gondolkodni, hogy honnan a p*csából értesül egy cég arról, ha /széria/hibája van a termékének. Egy lépésnek tényleg jó a levél, de ezt talán valamivel nyomatékosítani is kellene. Pl. hogy számszerű adatokat kapnak (gy.k. leadott telefonok). Ők se hülyék, hogy x ezer telefont egyenként cserélgessenek akár többször is, holott egy update, vagy hw probléma esetén a hibás alkatrész újragyártása és cseréje megoldhatja. Nekik is az az olcsóbb (ha korrektségből nem is, de emiatt lépniük kell).
    Vagy az a cél, hogy minél előbb megszabaduljatok tőle? Akkor valóban el lehet adni. Akár így is, ahogy van, szervizelés nélkül. Mit értek el? Azt, hogy a leendő új tulajdonost megfosztjátok attól, hogy egy TALÁN jó / valamivel jobb telefont kapjon. Ráadásul amit tőletek vett, ő már garantáltan nem ingyen javíttatja. Korrekt hozzáállás ez is.
    Nem hiszem el, hogy ennyire nem értitek, hogy akkor történik valami, ha az ember megmozdul érte. De kényelmesebb a székből fórumokban anyázni, igaz...és akkor beszélhetünk a mentalitásról. Nőjetek már fel. Ettől az "ez a tipikus magyar mentalitás" szövegtől amúgy is mindig kiráz a hideg...itt nyilván mindenki körbejárta a világot és nagyon jól látta, hogy bárhol máshol minden mindig csillog, nincsenek ugyanúgy korrekt / bunkó hozzáállású emberek vegyesen.Csak nehogy egyszer meglepődjetek.
    </kifakadás>

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák