Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djstavross

    tag

    válasz tome.jr #5003 üzenetére

    Szeva Tome!

    Tisztában voltam vele, hogy olyan opcióm nincs, de egy próbát megért. Egyébként félreértés ne essék, nem adtam le a készüléket, csak kiváncsi voltam mennyire működik a környéken a bürokrácia, illetve, hogy mennyire lesznek készségesek úgy, hogy a céggel van vagy 20-30 efizes szerződésünk. A vélemény megvan. A lényeg, hogy Budaörsre fogom bevinni, mivel néhány éve pest környékén lakom. Azért annyi még történt az elmúlt pár percben, hogy felhívtam a fogy.védelmet, ahol egy ügyvéd nagyon segítőkészen elmondta, hogy azért próbáljam meg első körben a forgalmazóval és a gyártóval leboxolni a dolgot, aztán nagyon szívesen rárepülnek a témára. A félrevezető prospektustól meg egyenesen megindult a nyáltermelése. :) Nah jó nem viccelődök, tényleg rendes fazon volt és a mai nap max őt lehet pozitív karakterként megemlíteni.

    Azért az a kérdés még fenn áll, hogy mi lehet ez a Gingerbread frissítési lehetőség??? Illetve van-e lehetőség valamilyen más Androidos rendszerre átállni? Vagy várnunk kell?

    szerk.: egyébként már betettem a telót az étkészletek közé...jó lesz tortalapátnak. :DDD Szép, nagy, vékony és csillog is. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák