Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djstavross

    tag

    válasz mycso #4907 üzenetére

    Hali!

    Ne vedd magadra, de a hsz-ed bedurrantotta az agyam, meg még jó pár emberé, csak rád hivatkozva mondom el ismét a véleményem. Gyerekek ez szánalom, amit műveltek, ne haragudjatok nem offolni akarok néhány embert, csak ismét előtört ez a dolog. Eleinte azt akarta néhány ember elhitetni velem és majdnem el is hittem, hogy csak nekem van szar telóm és csak nekem vannak problémáim vele (persze enyhe túlzással). Csakhogy most azt kell hogy mondjam, hogy VAN 1-2 EMBER AKINEK JÓL MŰKÖDIK A TELEFONJA. Kicsit gondolkozzatok már el ezen...tuningolgatjátok ezt a sz*rt mindenféle instabil szoftverrel ami nem ér semmit mert megold egy hibát, de szül egy újat......érdekes, és ezt továbbra is fenntartom, hogy valaki összegyűjti a hibákat a fórumon, addig mindenki kussol és persze jó ez a telefonnak nem mondható valami, aztán meg mindenki panaszkodik, hogy ez a hiba az a hiba! Ha nektek nincs vele bajotok és csak "1-2 EMBERNEK VAN BAJA" vele, akkor mi a p*csömnek írtátok le a hibátlanul működő telefonotok "hibáit"????????

    Kezd kiakasztó lenni ez a hozzáállás...kijön egy buhera szoft, ami ideig-óráig megoldja a problémákat (addig lehet rajtam kívül mindenki megnyuxik), elkapja a rózsaszín felhő, aztán az a szoft megbukik, kiderül, hogy nem értek el, nem kaptam meg sms-t és ide jön anyázni??? Nem tudom szemellenzőt hord itt néhány ember, vagy én nem is tudom...

    Attól, hogy napok óta elméletileg "jól" működik a telefonom, még nem fogom elfelejteni a hibáit, meg az elmúlt 1 hónapot és ez miatt nem fogom elhinni a telefonnak azt sem már ha tényleg nem kerestek!

    Ezzel nem szeretnék megbántani senkit, akinek nem inge...stb...csak egy vélemény!

Új hozzászólás Aktív témák