Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grobi007

    tag

    Sziasztok!
    Gondoltam megosztom veletek közel 1 év tesztelgetés/próbálgatás után úgy tűnik, hogy megtaláltam az eddigi legjobb, teljesen kompromisszummentesen használható rom + kernel párost.
    Hosszú idő, és számtalan rom után, volt olyan hogy naponta többször, volt amikor csak hetente, de állandóan más és más romot telepítettem a telefonomra, a GB-től a Jelly Beam -ig az ICS-en át volt minden. Gyakorlatilag nincs olyan rom itt belinkelve a fórumban, amit ne próbáltam volna, és sajnos mindegyiknél voltak kompromisszumok: lassulás, lagok, hiányzó funkciók, fagyások és újraindulások.
    Jelenleg már közel 2 hónapja viszont ez a múlté. Azóta feltettem az LG gyári ICS-ét (fontos, nem az interneten terjengő változatok közül valamelyiket, hanem a saját gyári frissítő programjával letölthető változatot, amit ezzel is raktam fel), ami így gyárilag stabil, ám hiányzik róla a root, és a memóriakezelésével még van probléma.
    Ezért ezt rootoltam a ToolKit-et, majd feltettem a KOB OC kernelt, amelyből most a legfissebet használom (innen lehet letölteni) 1400Mhz-es processzor Overlock-kal, 32mb ramhack és 128mb zrammal. Plusz feltettem rá egy taskkillert ami óránként kilövi a fölösleges alkalmazásokat. Lehet, hogy e nélkül is jó lenne, de tutira megyek. Tudom, nem számít, de antutuban több mint 8000 pontot hoz a rendszer. Nekem is ez számít a legkevésbé, viszont az nagyon, hogy gyors és stabil rendszerem legyen, jó akkuidővel.
    Fontos! Nem garantálom, hogy mindekinek ez a legjobb kombináció, de nekem eddig közel 2 hónap után is jól teljesít. Eddig ez a leghosszabb életű romom a telefonon.
    Bízom benne, hogy segítek ezzel, főleg azoknak, akiknek már elegük van az állandó romtesztelgetésből, és a csak kompromisszumokkal használható telefonból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák