Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz buktagt540 #36998 üzenetére

    Jogos, de nekem már volt hasonló, mikor leejtettem a Samsung Wave-et és elrepedt az alaplapja. Csakhogy ezzel a telóval nem történt semmi. És hardveres hiba volt mégis. Kicseréltem az aksit és 100-ra töltöttem a 220V-on, egyből felismerte a gép megint. Újra se kellett indítani. A háttértár dolgot megnézem.

    Aggódom, hogy mégis a vadiúj gépem a ludas, pár hete kipurcant egy USB-je pusztán mert/miután lehúztam egy ventit az alaplapról. Csipesszel csináltam, de biztos kézzel, kikapcsolt táppal és fémet is fogtam... Nem értem, de elég aggasztó.

    A telóval más bajom nincs. A Galaxy S-nél jobb a képe, nincs az az ocsmány amoledes színátfolyás amit Wave-nél is láttam, meg a leginkább S-nél a Cyanogenmod indító animációnál. Ugyanaz az anim, csak nem folyik össze-vissza a kép. A teljesítmény kielégítő, a Vice City korrektül fut, S-nél minimum grafikán volt vagy 7 fps-em. A gyári füles minősége viszont pocsék. :) Az üzemidő is korrekt, 13%-ot csökkent egy órányi xvid lejátszása után. Az szerintem normális.

    Szerk: ha nem purcan ki a teló, akkor sokáig megmarad. Már most elkezdek gyűjteni a következőre, mert soha többé nem vállalkozom ilyen nagy kiadásokra mint a gép plusz telefoncsere egyben, szolgáltatótól meg semmit sem, elvből. Nem tudom mi lesz a következő telóm, de van egy sanda gyanúm, hogy még nem is létezik...

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák