Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cjvt3o

    aktív tag

    Kicsit elkavarodtam, úgyhogy ha valaki tudna segíteni (akár annyiban, hogy melyik hozzászólásig keressek vissza), azt hálám üldözné.

    Na szóval:

    A kiinduláskor MIUI.hu-v2-GB volt a rendszeren (értelemszerűen cwm+root), azaz CM7 alapú ROM.

    Ezen leírás alapján ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028946 ):
    - smartflash-hel felraktam a v30a-t [bebootoltam, ment, ahogy ment - szvsz borzalmasan csúnya és lassú, de mindegy]
    - root-oltam
    - felraktam cwm-et [a cwm is ment, és bebootolva a v30a is, a supersu is a helyén, stb.]

    Gondoltam, a gyáriból ennyi elég is :), úgyhogy kipróbálom a MIUI.Xmas-t ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064242 ).

    Mivel a MIUI.Xmas leírása átugorja a "köztudomású" tényeket, így ezen leírás alapján ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058231 ), cwm-ből felraktam az ott megjelölt cwm/recovery-t, visszabootoltam rá, el is indult rendben, majd felraktam rá a cm-10-20121228-UNOFFICIAL-p990 -t is. (Wipeok, formatok leírásnak megfelelően).

    Innentől az eszköz nem jut túl az LG logón.

    Újrabootoltam a recoverybe (6.0.2.5), próbáltam újra felrakni az előbbi cm10-et, illetve a MIUI.Xmas-t, a install rendben lefutott, az LG logón nem jutunk túl.

    Aludtam rá egyet, aztán gondoltam vissza a kályhához, Smartflashel újra próbáltam rakni a v30a-t, azonban timeout-tal leáll a partíciók létrehozása után (tehát a partíciók feltöltése előtt), 8 windows reboot-ot, és 8 usb port cserét követően is.

    A boot továbbra is az LG logónál leáll.

    A cwm viszont továbbra is működik.

    Nagyjából itt járok most. :) Ha valakinek lehangoló szombat délelőttje van, de hisz benne, hogy még lehet annál is rosszabb, tegye meg, hogy rámutat, milyen főben járó bűnt követtem el a telefon nem rendeltetésszerű használata során. Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák