Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferikek

    aktív tag

    Nekem nagyon belassul a teló. vmikor készítek egy videót róla és feltöltöm.
    Nem teleépítgetek állandóan programokat (kettő tettem rá idáig, egy skype meg egy bkv menetrend) nem nyúlkálok a telefonban, minden gyári, de pl. egywi-fi bekapcs 10-15 sec (megjelenik egy ablak kb. 2-3 másodpercig, hogy új wi-fi, utána még egy az összes elérhető hálózatról, majd pedig csatlakozik. eleinte semmi sem jelenet meg!)
    görgetésnél akad a telefon.

    letöltöttem egyszer vmilyen progit, az pedig telepakolta (vagy 100 150) fényképpel a galériát!

    nincs bekapcsolva 3g, gps, stb., max a wi-fi, naponta kb. 45 percet (csak akkor kapcsolom be ha e-mail kell vagy neten gyorsan vmit megnézek, de 100-ról 17%-ra esik vissza az akku töltöttsége (nem nézek filmet és nem hallgatok zenét, g-mailem nincs, fb-t sem használom a mobilon)

    Amit nem tudok: a maileket csak 1 hétre visszamenőleg őrzi meg? Be lehet állítani, hogy minden megmaradjon (én csak max 1 hónapot láttam)

    Jó teló lenne ez, ha nem jött volna ki a 10d frissítés (vagyis inkább bárcsak ne frissítettem volna). persze visszarakom majd hétvégén a 10b-t de én igazából nem azért vettem a telót h mindenféle cucossal próbáljam helyrepofozni, ez a programozók dolga lenne.

    Remélem h a 2.3-as android változtat majd ezeken, addig is 10b vagy 10d uk:)

Új hozzászólás Aktív témák