Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz Psychonaut #29581 üzenetére

    Nem tudom, neked mióta van meg a telefon. Én régóta vagyok tulaj (2011 április, akkor még Tegra Zone-ról nem lehetett Mo-n letölteni ingyenes játékot sem amikor megvettem... :D ), v10b (2.2) óta frissítgetek, és próbálgatok ki nem kevés főzött rom+bb párost és tweak-et, mint alternatívát jobb működésre. Érdekes módon mégis meg tudom állni, hogy ne offoljam / trágárkodjam szét egy közösségi, nem típus specifikus oldal falát / fórumát, ahova mellesleg valószínűleg olyanok is járnak (sőt, többnyire olyanok), akiket ez zavarhat (az LG-n kívül, persze :D ) mert mondjuk nem 2X-ük van. Nem fogja nekem senki megmagyarázni, hogy ez egy előnyös magatartás, és társadalmi példának minősül. Mert vannak akik azt látják, hogy egyesek ezt megcsinálják, és ennek mintájára ők is elkezdik, mert akkor nyilván megtehetik...aztán persze más helyeken is, ahol alaptalan. Aztán meg megy a csodálkozás, hogy mekkora faszkalapokká lettek az emberek (fiatalok főleg, akik fb-n nőnek fel).
    Van egy vonal, amit akármekkora takony a másik fél, nem kell átlépni. Értelmes kommunikáció...ezt hiányoljuk az LG-től...a tapló üzengetés semmivel sem jobb, magát minősíti akinek annyi az összes mondandója, hogy "basszátok meg", stb.
    Na én se offolok itt tovább ezzel :)

    Sávszél vállalás: gondolom azért van így, mert vannak lefedetlen területek, ahol nem hogy adatforgalom, de térerő sincs. Az pedig kiskapu lehetne. Viszont régebben volt lefedettség-térkép, ahol színekkel jelölték, hogy az ország melyik területén mi az amit elvileg szolgáltatnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák