Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 5ent1nel

    aktív tag

    Tavaly december óta van meg a telóm, most xda-s v20o-val megy és imádom amúgy a készüléket - alakja, képátlója, súlya, gumis hatású hátlap, stb. mind nagyon bejövős!

    Viszont:
    Néha csinál olyat a készülék, mintha nem lenne benne simkártya: nincsenek sim-számok, nem lehet hívni, stb! A legidegesítőbb, viszont az, h ezt nem jelzi ki és ilyenkor csak egy reboot segít!!!! :(
    Ez ismert jelenség? Korábban - pl. v10...valami :B , v20l - nem produkált ilyet.

    És ha már itt tartunk: valaki tudna ajánlani egy teljesen jól működő - pl. a kamera is! -, bejáratott, stabil ROM-ot (CM7?) úgy mindenestől (ROM, BB, RIL, kisvasút, kertivécé, stb. :) )?
    Külön megköszönném, ha linkelne is, mert nem vagyok nagy nagy varázsló és szeretném megbízható helyről beszerezni a cuccokat! :)

    Az LG kontra NV "vitához" szólnék hozzá (személyes véleményem):
    Tulajként pont lesz@rom, h kinek a hibája az ICS hiány O2x-re! Oldják meg, vagy viseljék a következményeket - mert ez biztos, h rossz visszhangot gerjeszt, és bele fog szólni az eladásokba a későbbiekben... sőt, már most is!
    Részemről én mindenkinek csak ajánlgatom az LG-t, miközben mutogatom az O2x-em és többnyire csak húzogatják a szájukat, mivel "úgy hallották, h problémásak". Persze nem tudják, nem ismerik a pontos okokat, de innen-onnan hallották a negatív véleményeket, és pont ezért nem is számolnak a márkával, ha telefoncsere kerül a képbe!
    Szal van KARMA és LG-éknek szépen érik az EPIC FAIL! :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák