Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mieza

    tag

    válasz Coewer #9821 üzenetére

    Ekkora marhaságokat olvastál ki a hozzászólásokból???
    Talán részletesen, és értelmezve kellene elolvasni a hozzászólásokat, nem csak egy-egy szónál leragadni.
    Esetleg annak is utána kellene nézni, hogy mi mire szolgál, erre tipikus eset a "hekkelt orosz szoftverrel megy csak a Wi-Fi" esete, hiszen azt is tudni kellene, hogy a moddolás jelenleg csak a grafikus elemek lecserélést jelenti, a telefon működését egyáltalán nem módosítja.
    Persze ehhez több oldalt is vissza kellene olvasni, de az már nehéz eset...

    A telefon teljesen jól működik, a hibák, néhány jogos esettől eltekintve, főleg felhasználói hibákból erednek!
    A maradék néhány hiba pedig vagy egy szoftverfrissítéssel megoldható, vagy pedig ténylegesen hardver probléma, ilyenkor nincs mese, vissza kell vinni garanciálisan.
    Nálam például a legelső, régi német P szoftver van fent, és minden rendben működik. És nem én vagyok az egyetlen, van olyan is, aki, kis túlzással, lassan egy éves szoftverrel használja megelégedéssel.
    Sokszor van még olyan, amikor a telefon egyes funkciója nem működik, de olyankor meg a külső perifériával való kapcsolódása nem tökéletes, ráadásul azok a véleményem szerint sokszor nem is minőségi cuccok...lásd wi-fi routeres gondok.
    Persze ahhoz, hogy a telefon azt is hozza, amit elvárna az ember, nem "dzsunka" GSM boltokban, vagy kéz alatt kell megvenni a bizonytalan eredetű telefont olcsón, hanem megbízható helyen, biztos garanciákkal, még ha drágább is.

    Szóval ez a telefon tökéletes azoknak, akik nem üzleti telefont akarnak, hanem "csak" egy multimédiás telefont.
    Nem is értem azokat, akik váltani akarnak egy másik multimédiás telefonra, mert semmi értelme. Jelenleg ez az egyik legjobb minőségű (minden tekintetben) és árú telefon ebben a kategóriában.
    A váltás egyetlen oka talán a funkciók hiánya lehet, lásd Zack esetét az időzített SMS-ekkel, amik csak egy nyílt oprendszeres telefonnal valósíthatóak meg.
    De azt meg el kell tudni dönteni, hogy ki mire akarja használni a telefont!

    Egyébként ezt már sokadszor írom le, ha csak a tartalmat nézzük, de mindig előjönnek ezek a marhaságok, a félre- vagy nem-értelmezések, kicsit már kezd tele lenni vele az ember hócipője...
    Lehet érte utálni, vagy megbélyegezni, unszimpatikusnak tartani, de nekem ez a véleményem alakult ki a hosszú hónapos itteni fórumtagságom alatt.

    Egyébként bocs, ez az egész nem ellened van, csak az itteni tendenciák miatt pont téged kaptalak el!

Új hozzászólás Aktív témák