Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz szmatyi #7542 üzenetére

    Akkor te egy olyan igényű ember vagy akinek külön kell vennie egy iPod-ot, egy telefont, egy 12MP fényképezőt, egy HD-s videókamerát, esetleg egy hordozható dvd lejátszót, no és persze a PSP-t ne hagyjuk ki...ha esetleg játszani szottyanna kedved. Bár félő hogy ezekben is találnál hibát. Igazából mindegy, mert úgyis a hiba keresése és megtalálása a lényeg nálad, nem a problémamentes használat kompromiszumokkal.
    Nem hinném hogy ez a virtus amit itt levágsz, az korrekt lenne, mert nem ilyen az Arena, és nem ez a valódi arca.
    Köszönjük szépen a beszámolót, megértettük. Sokan próbáltak azóta segíteni a véleményükkel, mit és hogy próbálj, de lepereg rólad. Akkor miért jöttél ide a topikba?
    Gondolom a véleményedet akartad megosztani. Megtetted, de nem hinném hogy aki ide téved, az a te fikázós hsz-eidet akarja olvasni oldalakon keresztül. Remélem értetted a célzást.

    ui: a W-s SE-ket meg ne említsd 1 napon hangzásban az Arena-val, mert az Arena klasszisokkal jobban szól. A gyári füles hiba is csak felesleges szálka keresés. Az Arena fülese kiválló, csak amíg az SE fülesében a magas tartomány hinyzik a bőséges basszus mellett, addig az Arena gyári fülese a közép és magas tartományban remekel. Vehetsz te igazából bármit, neked semmi sem lesz jó. Ha meg a W800i bejött, akkor ott van a W902, W910i, W980, W995, vedd meg, és használd elégedettséggel. Mindenesetre az ÉN ARENA-M agyoncsapja hangzásban a zenemobil W910i-t. Lehet a te Arena-d hangzását direkt elqúrták? :(

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák