Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabee76

    csendes tag

    Hali Mindenki.
    Elöszöris jó a Fórum grat.
    Másodszor látom sokan küszködnek a frissitéssel igyvoltam az elején énis.
    De pár dolgot megtudok osztani a tapasztalataim közül a windows7 32 bit és wista 32 bit felhasználóinak.
    Ahogy én csináltam:
    Feltelepited az usb drivert a gépre telót bekapcsolva rádugod pc suite módot válaszd megvárod hogy feltelepitsen minden. Utána pc suite telepitése. Frissitése mindaddig még nem talál már ujjabb verziot.feltelepited a flash drivert. Majd egy kis trükk: A telót KIKAPCSOLT !!! Állapotban rádugod a kábelre. nem fogja magátol megtalálni a drvert! Ekkor startmenü vezérlőpult eszközkezelő itt lessz egy ismeretlen eszköz arra klikk illesztöprogi frissitése keresés a számitógépen és itt betallozod neki ami a C:\Program Files\infineon\FlashUtility\drivers\ itt lessz az illesztö progi megmutatod neki és volááá már telepiti is sokan szerintem itt véreznek el mivel a frissitésnél a teló ujraindulása után már nemfogja látni a telót.
    nah.
    a következő:leszeded az lg honlapjáról a frissitő kliens progit. telepited de nemkell majd elindetani utána bezárhatod mert amikor kell elfog indulni.
    Az LGutils mappát ne a C:\ particióra rakd. tök mindegy hogy hova csak belő vinyó legyen és ne a C:\ ÉN a D:\ -re raktam ide kell majd vagyis ennek a gyökerébe letöltened a kdz fijl-t Az LGutils-ba nem elfelejteni a két dll-t lecserélni. NE MÁSOLD KI A ProgramData\LGMOBILEAX\ KÖNYVTÁRBÓL mert ugy nem fog menni töltsd le a mylgaréna-ol és ird felül az eredetit. Ha ezek megvannak telót bekapcsolva rádugod gépre pcsuite mód elinditod a pcsuit-ot lerakod kicsibe Az LGmobile update-t nem kell elinditani a dos-os progi majd elinditja. Elinditod az LG utilsból a KP500-Utils-EN.exe-t innentől már lerágott csont nem fogom mindet leirni de FIGYELNI!! A meghajtó a D:\ Vagy akova másoltad az LGutilst és a FAJL KITERJESZTÉSE: KDZ.
    Remélem nem voltam tul zavaros és tudtam segiteni egyeseknek. Ja és még valami MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! ÉN NEM VÁLLALOK SEMILYEN FELELŐSÉGET NEKEM MENTI
    ÉS NÉMI ALAPFOKÚ PC ÉS DOS ISMERET KELL .!!!!

Új hozzászólás Aktív témák