Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mindthecrap

    aktív tag

    válasz papp0628 #4064 üzenetére

    tudtam, hogy lecsapsz a magas labdára de nem beszélt rá engem senki. volt egy lehetőség, hogy áron alul vehettem egyet így adtam neki egy esélyt mert tetszik. ha meg nem sikerül eggyé válnunk pár hét alatt akkor veszek mást.

    most éppen a zenék feljuttatásával szívok, wmp-rel szinkronizáltam először, az albumok id3 tagét teljesen véletlenszerűen érzékeli vagy sem a rendezésnél. olyan album is "ismeretlen előadó" ahol csutkára ki van töltve az id3 minden verziója. akkor töröltem minden zenét, usb le-fel, adattár módban felmásoltam a renitens albumot így jó volt. usb fel, felmásoltam még kb tizet, azóta zenelejátszó halott, csak végtelenségig "várjon". saját mappák/hangok esetében pedig végtelen ciklusba került a szoftver és maradt az aksi kivét...

    a pocsék multitasking fáj még de ezt mondjuk tudtam előre. opera mini plusz zene nagyon kéne egyszerre, zene plusz gyári böngészővel is csináltam egy fagyit.

    gps kapargatás után nagyon jó, aksi-t most direkt figyeltem, számomra erős átlagos használat (kollégák is nyomkodták meg végig kellett mutatni mindent) mellett szinte percre pontosan 48 órát húzott ki, ezt jónak érzem. fm transmitter pocsék, bt, wifi jó. qwerty nekem nem megy, mert hozzá vagyok szokva h ujjheggyel/körömsarkával gépelek céges pda-n, de a klasszikus numerikus nagyon jól használható. opera mini hozza a kötelezőt (csak az a fránya MT), gyári böngésző szokható. kamera, videó telóhoz bőven jó.

    egyelőre ennyi 5 nap tapasztalata. a teló gyári független, szoft km900at_v10m

    olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett

Új hozzászólás Aktív témák