Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz proly01 #2012 üzenetére

    Ezt nem hiszem el hogy ennyire bénák vagytok. :((( A türelmem nekem is véges, és ez a pillanat most jött el. :( Csak a napokban 1000x lett leírva hogy tudod frissíteni, és milyen link alapján. Arról nem is beszélve hogy az elmúlt 500hsz-t ha visszaolvasnád, egész komoly tudást kaparnál össze magadnak a frissítésel kapcsolatban, mert jóformán csak erről volt szó és a video konvertálásról!
    Meg egyébként is...fel vagyok háborodva, az olyan embereken akik megvették az Arena-t és olyan kérdésekkel bombáznak minket amit nem a #200 hsz. környékén kérdeztek utoljára, és nem is 1x volt téma, hanem max. 1-2 hete és ezen belül is sokszor, miért nem veszik a fáradtságot és olvassák át a fórumot elejétől a végéig??? :U :F
    Én eddig, bár túl sok szabadidővel nem rendelkezem, mindig átolvastam azokat a topikokat amik foglalkoztattak és amiből objektíven le tudtam szűrni a megfelelő konklúziót. Nem tudtam eldönteni hogy iPhone I900 Omnia vagy az Arena-t vegyem. Megoldás? Végig olvastam mind a három topikot! Eredmény? Omnia kiesett, mivel sokan szívtak vele a hardveres gondjai miatt, iPhone nagy esélyes volt, de kiesett mert az aksija nagyon kaki, és még 1 napot se bír ki készenlétben erősebb használat mellett, ez pedig döntő tényező nálam. Maradt az Arena, amiről szintén olvastam hideget meleget, de a három közül még mindig ez volt a nyerő a júzerek véleményei alapján.
    HA ÉN EZT MEG TUDOM TENNI, MIVEL CSAK A SAJÁT TUDÁSBÁZISOMAT GYARAPÍTOM, TI MIÉRT NEM TUDJÁTOK MEGTENNI??? :W :W :(((
    Te annyival vagy könnyebb helyzetben, hogy csak ezt a topikot kellene átolvasnod, és ez sem megy, nem csak neked, vannak még egy páran rajtad kívül is, akiknek fáradtság átolvasni egy olyan topikot amiből megismerhetnék a vélemények alapján, milyen telefont is vettek. :U :F De ott a kereső is a bal felső sarokban, amire már vagy 3x felhívtam a figyelmet, ha esetleg győz a lustaság és nem olvasod át a topikot, vagy éppen már átolvastad de egy bizonyos témakört még1x átolvasnál.

    Mindenki:

    Feltettem a V10M_02-öt és ezzel eddig nincs gond. ;) Müxik a lejátszási lista is. :K Aki feltette a V10O-t, próbálja ki esetleg ezt.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák