Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    Igazából nekem sincs semmi bajom a t-s szoftal.Ahogy Duvi is írta nekem is annyi max,hogy egyszer talán befagyot,de egyébként semmi.
    Csak ami idegesít benne az a rózsaszín t-s érintőfelület illetve,hogy a zenébe nem lehet beletekerni ami elég gáz és az,hogy körülbelül olyan 20 videó van rajta filmek jelenetek ilyesmi és hiába kategorizálom mappába őket 3 nap és már (mivel a nevét nem írja ki) azt se tudom melyik melyik van hogy 4 et is megnyitok mire kitalálom melyiket is kellene.
    Ez miatt gondolkodtam azon,hogy ráteszem az új szoftot.Nem tudom hol nézitek ezeket a fw-eket mert én hiába töltöm le az Lg ről a programot ilyet nekem ki se ad hogy V10m meg V10O_02 csak a sima V10b-t....ennyi.
    Egyébként nem tudom ki írta már,de nem mond hülyeséget azzal,hogy ráteszed az fw-t és utána ha galiba van visszateszed a T-s t és ennyi.
    Igazából én feltenném rá a legmegbízhatóbbat ami persze nem T-s gondolom így már lehet a zenékbe tekerni ill. más színekkel dolgozik mint a rózsaszín T-s csak tényleg nem merem mert hiába írja le az LG honlapon hogy hogy mint kell csinálni akkor se tudom,de ha tudom is akkor is mi van ha lefagy vagy elmegy a net vagy stb stb...
    Tegnap már nekiálltam biztonsági mentést csinálni kb 3 perc alatt eljutott a 97. fájlig és onnan sehová sem 56 perc után szakítottam meg mert nem csinált semmit....na ilyenekről beszélek.Meg arról hogy lehet a T- valamivel védi a szoftját...lehet rá sem tudom rakni pl a V10b_02-őt.
    De ha valaki leírná tényleg hogy hogy kell vagy ő hogy csinálta és nem csak annyit "hát olvass vissza" lehet megpróbálnám azért.

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák