Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tityahome

    aktív tag

    Sziasztok!

    Valószínűleg nem emlékszik rám senki mert régebben csak egy két hozzászólásom volt a fórumban inkább csak napi szinten olvasom (kb fél éve) az egészet! Ha esetleg segít valakinek én voltam az az emberke aki a "töltős trükköt" anno először leírta a fórumban...de nem is ez a lényeg.
    Azért írok most megint mert már idegesít az a dolog hogy sokan átkozzák a telefont hogy ilyen rossz meg olyan rossz (tisztelet a kivételnek) pedig még arra sem veszik a fáradtságot hogy igazából kiismerjék a készüléket!
    Nem mondom hogy egy teljesen hibátlan készülék de most döbbentem rá hogy olyan alap dolgokat nem ismertek a készülékben (és itt megint megjegyzem hogy akinek nem inge...) amikre én azt hittem hogy ,,ááá...hisz ezt mindenki tudja!"
    Nem akarok senkit kiosztani csak szeretnék megint segíteni egy kicsit abban hogy hogyan szeressétek meg ezt a szerintem rossznak egyáltalán nem nevezhető készüléket.
    Az előbb volt az a kérdés hogy operában hogyan lehet youtube videót lejátszani és itt kapásból ketten vagy hárman írták azt hogy nem lehet pedig hiszitek vagy nem...LEHET!
    Klikkelj rá a videóra és a telefon fel fogja ajánlani hogy csatlakozik a tököm tudja hova...na itt nyomj egy nemet és akkor megint fel fog valami hülyeséget ajánlani ott meg nyomj egy igent és LÁSSS...!
    Remélem ez a segítség is lesz olyan nagy szám mint anno a "töltős trükk"! ;]

    Arra rá jött már valaki hogy miért jobb egy kicsit a WADM firmware mint a többi?

Új hozzászólás Aktív témák