Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JustSimple

    tag

    válasz JustSimple #19841 üzenetére

    Nos meg is érkezett a füles!

    A szállítás: Az AVPlanettől ( a reklám helye :DDD ) rendeltem, még vasárnap este adtam fel a rendelést, tegnap délelőtt még suliban (!) hívtak, hogy kedden, 12-16 óráig érkezhet a füles. Ma 14:45 -kor már a kezemben is volt.
    6400 Ft a cucc, a szállítást a Royal Sprint intézte, 1000 Ft -ért. A csomagolás teljesen rendben volt, a csaj ( lány hozta ) majdnem elfelejtett visszaadni egy tízezrest, de megbocsájtottam neki, mert tényleg rohanni akart, (feltartottunk egy buszt :D ). Mindenesetre jól kaptam vissza.
    Két csomagolása van, egy amit ők raknak rá, meg ugye amiben van a füles.
    A csomagban megtalálható a garancia papír is. Nem néztem mennyi jár hozzá, ha érdekel ( valakit ), akkor majd leírom.
    Teljesen sértetlenül kaptam meg, kibontáskor a következőt tapasztaltam.
    Ami benne volt:
    - füles
    - 2 csere gumi, egy S és egy L méretben, a fülesen van az M méretű, ami nekem pont megfelel, nem is cserélgetem...
    - egy kis fekete szütyő, amibe kényelmesen el tudod tárolni a szerelést :K . Anyaga talán plüss, mindenesetre nagyon finom puha anyagból van.
    - kétféle papír, az egyiken a hazai forgalmazó címe, ( meg még mellette a világ szinte minden tájáról ) + egy "használati utasítás"

    Szép kis fekete dobozban érkezett, nagyon megnyerő számomra.

    A kábelezés elég vastag, én direkt "L" alakú csatlakozóval akartam fülest venni, mert a gyári igen hamar meghalt.

    Hangzásvilág, ami lényegesebb. Sok tapasztalatom nincs, isten igazából semmilyen nagy gyártó fülese sem járt még nálam, majd egyszer pótlásra kerül ;] ( Gyári füles, + Sony Ericsson W300i gyári fülese )

    Rock, rock, rock. Rengeteg helyen olvastam, hogy aki ebből a műfajból hallgat zenét, az nem fog ebben a fülesben csalódni.
    Ebben a pillanatban is hallgatom, leírom, hogy mit hallok. A fogalmazás teljesen egyéni lesz :B

    EQ off.
    - Magas: Nagyon szépen ciripel, teljesen jól kihallatszik minden kis szisszenés, pontosan akkor amikor kell, nincs elnyomva, pontosan elegendőnek érzem.

    - Közép: Doboz hangja az nincs, inkább olyan mint ha kicsit el lenne fojtva, mondjuk az énekes hangjánál érződik a legjobban. A zenei dallamok nagyon jól kirajzolódnak, kicsit olyan mint ha megpróbálnának elbújni a mély mögött. Van egy kellemes utócsengése a hangszereknek.

    - Mély: Abszolút uralkodik az összes hangszín felett. Nem sérti a fülemet, de kicsit zavar, mint írtam, olyan mint ha minden hozzá próbálna igazodni. Még egyenlőre "csak" 10-es fokozaton hallgatom a 20-ból, de feltekerem 12-ig és azonnal félelmetes mélyeket gerjeszt. Magasabb hangerőn érezhetően elnyomja a magas hangokat.

    Összességében EQ nélkül: Még tisztulni fog, ebben biztos vagyok, most adok neki pár óra zajt, aztán holnap is kap egy keveset, bízom benne, hogy a közép is fog tudni érvényesülni.

    EQ: Elektronikus ( Nálam abszolút favorit, szép magasak, a mély meg ugye alap :R, ezzel javul a legtöbbet a gyári hang )
    Azonnal nagyobb térbe enged, több mindent kihoz a zenéből, fantasztikus. Mondjuk a gyári füleshez képest is nagyobb a tér, sőt...
    A basszushoz hozzáfűzném, hogy ez a füles, ( a gyárival ellentétben ) bírja az R&B funkciót, a gyárit megette reggelire. Nálam 13-as hangerő fölött halláskárosodás következne be ezzel a hangszínnel, nem vicc!

    Első ránézésre megérte a pénzét, és ez csak jobb lesz :K

    ps: Ha a dolby is szépen fog muzsikálni a filmek alatt, akkor igazán elégedett leszek.

    TÖRÖLT ACCOUNT

Új hozzászólás Aktív témák