Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dekanov

    tag

    Szerbusztok! Azért írok ide, mert eddig nem nagyon találtam megoldást a problémámra. Nemrég beszereztem egy Lg bl40-es kütyüt (a saját fóruma kicsit halott). Mivel hasonló a két teló tudása és szoftver rendszere, ezért megpróbálkozom itt a segítség kérésére.

    A véleményem a telefon és a márka eredeti supportjáról meglehetősen rossz. A pc suite szerintem botrányosan körülményes. A softver update manager meg nagynehezen indult csak el, ami a futtatást követően azt írta, hogy a létező legfrissebb fw van rajta, verziószám: v10c. Az lenne a kérdésem, hogy az e topicban említett verziók kizárólag Arenara használhatók? Illetve mennyiben befolyásolja a telefon működését, például a böngészőét, ha lehetne telepíteni egy frissebbet? Egyébként, ha jól vettem ki, akkor a v10c a legfrissebb gyári frissítés? A többi az "maszeknak" nevezhető? A telefon böngészője csak akkor lett használható számomra, ha kikapcsoltam benne a Java scriptet. Utána fényévekkel jobb lett, viszont nyílván pár netes szolgáltatás (chatek) nem elérhető így.

    Szolgáltatóm részéről nincs beállítva semmilyen netes szolgáltatás, csak wifin kersztül kapcsolódom a hálóra. Az egyik ezzel kapcsolatos kérdésem az lenne, hogy az email kliensben csak a bejövő emaileket tudom fogadni. Az smtp portot sehogy se sikerült beállítanom. Olvastam, hogy az adott internetszolgáltatónak van egy erre kimenő címe, de azzal sem ment. Illetve, ha máshol csatlakozom, akkor a kimenő (smtp) portot is át kell állítanom?
    A másik problémám az, hogy nem tudok videót streamingelni. Erre nem találtam sehol megoldást eddig. Illetve a streamingeléshez kell e használni a böngésző Java script opcióját (mint már említettem korábban, ki kellett kapcsolni, mert a böngésző botrányosan lassú volt és fagyott/kikapcsolt a teló).

    Kicsit hosszúra sikeredett a mondandóm, remélem nem gond, hogy ide posztoltam, de mivel ez az egyik legolvasottabb, forgalmasabb, így tettem. A segítséget/segítségeket előre is köszönöm és további szép napot mindenkinek!

    Ericsson T-29_SE K700i_K610i_W595_LG BL40-----> SGS II WanamLite XWLP3.V10.2

Új hozzászólás Aktív témák