Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vovi1

    aktív tag

    válasz Karma #1652 üzenetére

    Bocs -imei. De ugyanarról beszélünk, és egyetértünk.

    A számot a készülék tartalmazza, szoftveresen és a kis cetlire felírva, ezért lehet a telefont bemérni, ha használják. ( jó néhány éve találkoztam imei módosító programokkal is, de szerintem ez már durva. Az alvilág használ ilyen készülékeket, nem lehet beazonosítani)
    Minden szolgáltató egy bizonyos szériát, darabszámot vásárol, és ad ki, ezt nyilván is tartja, elemi érdeke. Minden telefonnak önálló száma van.
    Tegnap regisztráltam a GPS-em, ők is kérték a széria és imei számot, ellenőrzés után kaphattam érvényes belépő kódot.
    Egyébként az fw csere során is megjelenik a telefon imei száma, ellenőrzi a program! Ennek alapján akar automatikusan trét felmásolni, nekem egyszer megtette. A DOS-os verzió ezt írja felül, azzal, hogy mi adjuk meg, mit telepítsen fel.

    Most olvastam el a cikket, 11 oldal, kicsit nehéz műszaki szöveg, - nem lehet ennél egyszerűbb, a táma maga nehéz - de a lényegét értettem. Már 10 évvel ezelőtt is. Ezt próbáltam közérthetővé tenni, ami számunkra, mint felhasználók lényeges. Azt hiszem azt is kevesen tudják még - kivétel az LG rajongók népes tábora, hogy mi a cellainformáció, mi a különbség a valódi műholdas GPS és a telefonhálózat alapú navigáció között.

Új hozzászólás Aktív témák