Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atti0925

    tag

    Kicsit megunva az alant lévő kis civakodást leírom az 1 hetes tapasztalataimat:
    Hosszú tanakodás után(a nokia5800 volt a fő ellenfél) döntöttem e telefon mellett,és nem bántam meg.
    Elsősorban zenehallgatásra kellett,amihez tökéletesen bevált(bár kicsit lassan tölti be a 2 gigányi számot),nem gondoltam volna,h így szól,egyszerűen elkápráztatott.De negatív,h a fülesen nincsenek kezelőgombok(hozzászokva a nokiánál,h a felvevőgomb számot vált,itt sikerült hajnali 5kor kiugrasztani a havert az ágyból,mivel itt az utolsó hivott számot hívja a gombnyomásra) :DD .
    Másodsorban fényképezőként,videokameraként kellett,ezen funkcióit még nem teszteltem élesben.Kellett még GPS progi is rá(1 évben,ha egyszer használom,akkor sokat mondtam),nagy nehezen sikerült rátennem a Wetravelt,bár a Googlemaps kezelhetőbbnek tünik(legalábbis nekem egyszerűbb)csak sajnos netkapcsolat kell neki.
    Kellett még a net is,ez fájó pont,többet vártam(nem a telefontól,a kijelző méretétől).Sajna nekem nem jön be az opera,a gyári jobban bejön,de sajna még így is kicsi a felület(még meg kell szoknom,ha sikerül,akkor jó),a bolt el se indult :( .Így erősen meggondolom a mobilnet előfizetést.
    A tapicskolást is meg kellett szoknom,majd 2 percet beszélt a telcsi a 112-vel :Y mire rájöttem .
    Volt egy profilkeveredésem,amit orvosoltam.Wifi megy(Netgear router),youtube megy(bár nekem nem kell).Stabilnak tűnik a szoftver.
    Összességében,amire kellett,arra tökéletesen megfelelő a számomra.
    Mindenkinek javaslom mielőtt telefont vesz,gondolja át mire akarja(az alapvető funkcióin túl) használni,és utána döntsön! :)

    [ Szerkesztve ]

    Realme Narzo 30 5G

Új hozzászólás Aktív témák