Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vovi1

    aktív tag

    válasz edhelharn #10970 üzenetére

    1. nem
    2. nem
    3 memoryup. valami szemét bennemarad a memóriában és nem akar eltűnni. Nekem MMS miatt volt ilyen, egy hét múlva múlt el magától, mint egy H1N1 betegség.

    Nem akarok vitatkozni különösebben, de a szolgáltatói függetlenség körül szerintem megint zavarok vannak. A telefon szolgáltatói kódolása az imei számban rögzített, csak komoly technikával felszerelt szakszervízben lehet feltörni.Mélyen beépül az alap programba, kódokkal, erre írt programokkal azt hiszem nem lehet feltörni. Az fw csere egyáltalán nem érinti a szolgáltatót, ez csak a külcsín, a megjelenés. Függetlenített telefonnal bármilyen fw bármelyik kártyával fut, nekem ilyen van. Szolgáltatói kötött telefonra is bármelyik fw rátehető.

    Ezért van, hogy a PC-suite csak olyan prg-t rak fel automatikusan, amelyik szám a telefont megrendelő szolgáltató sajátja. (május-júniusi téma volt, kiváló szinvonalon kiveséztük)

    A számhordozás csak a számot jelenti, az új cég a régi számot írja fel a saját új SIM kártyájára, hogy csak az Ő hálózatát használd. 30-as számot használok pan. hálózatban, új kártyát kaptam hozzá. Tehát tmob. telefon ezután nem fog működni pan. hálózaton.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák