Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Langsam #10910 üzenetére

    A válság, és a minnél nagyobb haszonszerzés a lényeg. Ezek együttes hatása csapódik le rajtunk. Viszonylag minimális innováció, kevés megjelenő új modell, és amik megjelennek azok minősége is hol itt hol ott kifogásolható. Siralmas, hogy a jelenlegi felső kategóriában is van elég sok modell, de amit igazán érdemes megvenni 1-2 tipusban ki is merül. A gyártók support tevékenysége fuldoklik, minden teló beta szoftverrel kerül kiadásra, majd utána még a gyártó tesz szívességet, ha nagy nehezen megérkezik a javítás. Holott a vásárló kifizette érte azt a pénzt amit a gyártó/szolgáltató meghatározott.
    Az egyik megoldás a jog megváltoztatása lenne, az irányban, hogy a vásárlóknak több joguk legyen garanciáztatni a megvásárolt telefont. Szoftverhibás? Nincs még rá frissebb szoftver? Jó...akkor ez a készülék nem kell, kérem a garanciális cserét másik tipusra.
    Ha ez lenne, mindjárt megváltozna a gyártók hozzáállása is. :U

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák