Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    addikt

    válasz Taci #5626 üzenetére

    Én Oneplus One-ról váltottam G4-re

    Nálam nem volt szempont az ujjlenyomat olvasó...

    Honor 7: Honor 6 után egyenlőre letettem róla...(januárra, majd áprilisra ígértek 5.0-t, szerintem a mai napig nem jött ki... Csúcs készülékként ezt elvárná az ember, de az árához mértem nem olyan nagy gond), olyanoknak való, akiknek egy jól használható mindennapi telefon kell, de nem érdekli őket a megvalósítás. Nekem nem jött be.

    S6: kiesett, a gyenge és nem cserélhető akku miatt, illetve nem ér annyival többet, mint amennyivel többe kerül. Memória bővíthetőség hiánya nem volt döntő szempont, de azért a negatív oldalon szerepelt. Próbáltak promó emberkék meggyőzni, de ismerősi körben van S6 és ha használod nagyon merül... (szerintem az S5 jobb volt)

    Oneplus 2: Nem akartam várni, illetve a 1+1 sem nyűgözött le annyira, hogy erre váltsak, meg a pletykák(ujjlenyomat-olvasó hiba...)

    G4: cserélhető akksi, mivel a 1+1 elfért 1 kezemben ez is el fér. Jelenleg 2 napot bír ki a használatom mellett, 1+1 már első este kérte a töltőt. Ez az első Androidos LG telefonom, nem bántam meg, ujjlenyomat helyett pedig van Knock kód..

Új hozzászólás Aktív témák