Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 5423r

    tag

    válasz #29810560 #13599 üzenetére

    Szia.
    Erre muszáj írnom, mert nagyon unalmas sok hasonló hozzászólás mindenfelé.
    Szóval megfordultam párszor a Magyar Közlekedési Hatóság, Hajózási Főosztály német megfelelőjénél, azaz a Wasser- und Schifffahrtsverwaltung des Bundes-nél, úgy tűnik nekik sem szóltak, hogy nyugaton már XXI. század van, mert szinte semmit nem intéznek elektronikus formában.
    Náluk is csak egy kijelölt osztály van bizonyos dolgok érvényesítésére, mindent papír formájában kell leadni, füzetbe pecsételik az engedélyed, füzetbe vezetik le, hogy megadták az engedélyt. (És ez szintén így folyik Hollandiában is.)
    Úgy könnyű szidni a saját országodat, hogy a többiről kevés megfelelő ismerettel rendelkezel, igenis normális, ha valahol így cselekszenek, mert a nagymenő örökpélda "németbe", "hollandba", "olaszba" és a többi is ugyanúgy csinálják néhol.
    Nem mindenhol nyert még teret a XXI. század.

    Bocsánat ez nem ellened szól, és nem is szándékozom mélyebben belemenni, csak szemet szúr, hogy néhányan mennyire könnyelműen szidják azt az országot, ami elvileg az örök otthonukat jelenti. És erre nem mentség az sem, hogy néha szarul mennek itthon a dolgok, de persze hülye a kormány (mindegyik) , hülyék az emberek, hülye mindenki, hülyék mindenütt. Csak mi tudjuk jobban mit hogyan is kéne.

Új hozzászólás Aktív témák