Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz zack #8483 üzenetére

    Ja, látom... :D Egyébként osztom a véleményed, és ahogy én is írtam, jobb flat-en, mintha bármit is állítanék. A gyári mikrofonos füles sokkal jobb, mint gondoltam, de a kábele az agyamra vagy... Ha több basszust akarok még annál is, akkor meg ott a cx500 II, tudom, vannak jobbak, szebbek, de nekem már szolgál pár éve, amíg szét nem megy, addig használni fogom. Van ugye még a cx680 is a sportoláshoz, az már más kérdés, hogy ezt a tepsit hogy viszem futni, mert a szobabicaj és a futópadon hegymenet még oké, de valami "jobban ugrálós" program már nem igazán.

    Egyre jobban belakom a telefont, a legnagyobb gondot nem a programok konfigurálása jelenti, hanem az, hogy ha van egy igényem, aminek kielégítésére keresek egy appot, a legtöbb idő azzal megy el, hogy találjak egy olyat, ami valahogy ki is néz, mert 10ből 9 egyszerűen igénytelen hányadék kinézetre, már bocsánat (de ezt tudjátok is, úgyhogy nem mentegetőzöm).

    Még utána kell néznem majd, mi az, ami nagyon meríti a telefont, az e-mailek ellenőrzését a lehető legnagyobb - számomra még elfogadható - időközre állítottam, a homescreenen 4 kicsi widget van kint (ennyire van szükségem, ezek maradnak is), ezek frissítését szintén. Képernyő automata fényerőn van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák