Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Den Hadnagy

    senior tag

    válasz mateus #64734 üzenetére

    Első lépésben ugye egy nem bővíthető tárhelyű telefonról beszélünk, ahol a felesleges extraként használt ~150 mega helyet foglaló FB helyett inkább felmásolok egy plusz zenei albumot adott esetben.

    Ráadásul böngészőt mindenki eleve használ, és én személy szerint nem pártolom a dedikált appek használatát, amennyiben a funkciójuk kiváltható egy sima böngészővel.

    Harmadrészt nekem a hírfolyam sokkal smoothabb a Chromeban olvasva.

    De úgy általánosságban azt gondolom, hogy ha a FB app - amely a folyamatos háttérbenfutásával eszi az akksit, meg megfogja a rendszert (erről nem egy cikk született, plusz a Lite verziót sem véletlenül alkották meg) - funkcióvesztés nélkül kiiktatható, akkor miért ne?

    Számomra a felesleges dedikált appek (pl. FB, Index kírolvasó, Mno hírolvasó stb.) valahol egy szinten vannak a pc-s böngészők nemkívánt toolbarjaival. Kocsival sem szerencsés úgy járni, hogy bent van a csomagtartóban kettő zsák cement, hacsak nincs kifejezett célod vele :)

    Hosszabb távon az Operát használtam adattömörítő funkcióval, mobilnethez nagyon ajánlom, csak az egyelőre nem tud értesítést küldeni. A Chrome is tud adatforgalmat megtakarítani, de most még nem merek nyilatkozni róla, hogy milyen hatékonysággal. Nekem tetszik, javítottak az oldalújratöltési hajlamán is.

    A lényeg: próbáld ki a rendszered FB nélkül, érezhetően fel fog lélegezni.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Új hozzászólás Aktív témák