Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz rasotamas #35813 üzenetére

    Szerintem neked mindenképpen érdemes lenne kipróbálnod DroidMester Rom-ját (mondjuk a legújabbat :) ).

    Nekem pl korábbi verzió van belőle, de számos csábító, hasznos extra van benne alapból, amik közül te is többet megemlítettél.
    Alapból hangosabb a hangszóró (a füllhallgatót nem tudom, sose használom hangosan), de van külön beépített progi még további hangbeállítosokhoz.
    Hívásrögzíttő progi is van alapból, mint ahogy teljes képernyős módot is megadhatod, hogy mely alkalmazások futtatásakor rejtse el a navbar-t. Ez Immersive mode szerűen viselkedik ilyenkor, minden alkalmazással működik és képernyő széléről való simítással lehet előcsalogatni a gombokat (korábban én is használtam GMD-t, ami most már így egyáltalán nem hiányzik).
    Egyébként a navbar mérete is kissebre lett véve ebben a Rom-ban.

    Ja és én a 3.1.1-es verzió alapján írom mindezt, szóval lehetséges, hogy a legfrissebb 3.4-ben már nem minden így van, ahogy fentebb leírtam.
    Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress rá a topikban bővebb infókért!
    Korábbi hozzászólások között találsz ezekről a Rom-okról leírásokat, telepítési útmutatót.

    Én teljes megelégedéssel használom DroidMester Rom-ját, jelenleg max valami G3 port tudna csak elcsábítani, az is inkább csak kíváncsiságból (pl a recent app gomb a menü gombja helyett nekem azért csak jobban bejön és ahogy néztem videókat a G3-ról, valami egyedi, sajátos recent apps felület rémlik).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák