Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mazda6_2.0D

    tag

    Sziasztok!

    Ma már tenyleg fel szeretném rakni dm romjat, de a 2 nappal ezelotti kérdésemre még nem kaptam valaszt. Bemasolnam hatha valaki meg tud erositeni es meg tudja valaszolni:

    "Meg csak rootolva van a telom, de ugy erzem eljött az idő hogy felrakjam a dm v3. 1-et. Csak megerositest es egy kis segitseget kernek. 4.4.2 20b van fent rootolva. Autorec-el felrakom a custom recoveryt, a twrp 2.7-et ugye? Az s3-omnal megtanultam(heti2-4 romolas megvolt ) hogy mindig teljesen le kell gyalulni mindent es akkor nincs galiba. Van egy otg-s microusb-s pendriveom. A jatekaimat ide mentsem le ugye? Es mivel? Az lg backup progi az lement mindent? Vagy maradjak a jol bevalt titaniumbackupnal? Nem tudom hogy mukodik az lg progija, de ugye a titaniumnal a data es obb konyvtarban levo dolgokat sajat magamnak kell lementeni, a titanium csak a progit es a menteseket menti el. Szoval lementek mindent, utanna hogy tudom teljesen leformazni a telot, hogy meg veletlenul se maradjon fent a regi rendszerbol semmi? S3-nal wipe minden plussz format minde es csupasz lett a telo. Itt is van formazasi lehetoseg(system data media..... )? A twrp-ben lessz majd valami menupont, hogy a pendrivet lassa? Es onnan mehetnek fel a zippek ugye? Utanna tibivel visszapakol jatekok es orulhetek is? ))
    Elore is koszi a segitseget."

    Végül is a legfontosabb szamomra az lenne, hogy a régi rendszert hogy tudom teljesen leformazni, hogy ne maradjon meg belole semmi progi csak a root es a custom recovery.

    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák