Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gicz

    addikt

    Sziasztok!

    holnap elvileg nekem is lesz egy G2-m, a kérdésem az lenne, hogy a szoftver matatásával mekkora sebesség növekedés érhető el?

    nekem elsődlegesen ez számít.

    jelenleg iPhone 5-öm van, és már elég sokat nyomogattam G2-t is, egymás melletti összehasonlításban bizony lassabb volt a böngészője észrevehetően. a gyári, és a chrome is. ezen lehet valahogy javítani?

    sunspiderben olyan 900-1000 msec volt az LG, az iphone meg 700, de érzetre ennél gyorsabb volt még az iphone. nem baj h anem lesz gyorsabb az LG, de legalább ezt a sebességet ha el tudom érni, az már jó.

    igazából semmi bajom az iphone-al 6. éve használom azt, és most arra jutottam h kipróbálok mást is, és a G2 ideális választásnak tűnt. Ennek fő oka, hogy Pesten dolgozom, és kb 45 percet utazok oda meg vssza is, így sokat nyomogatom útközben, ezért kell egy nagyobb képernyő, és egy tápos akku, meglátom hogy válik be a dolog. (megtartom az iphone-t is hátha a G2-től meg kell válnom mert esetleg nem tetszik a sebessége, stb.)

    Az LG skinnel nincs bajom, de ha eltüntethető a beépített számomra felesleges alkalmazáshalmaz, anak örülök. 1 hsz-en még át kell rágnom magam, gyors válaszban: lehet olyat h lepucolok sok gyári kakit, és csak 1-2 dolog marad meg aminek hasznát is veszem? ( nekem lényegében kell egy gyors böngésző, email kliens push-al, twitter, facebook messenger, és zene lejátszó, ennyi.)
    köszi előre is az infókat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák