Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • P3Dr0

    senior tag

    Sziasztok! 3 napja vagyok nem boldog tulaja egy Nexus 5-nek. Sajnos sok olyan hibaja van ami miatt nekem nagyon nagy csalodas a telefon tobbekkozt,hogy most mig uj a telefon es nyomkodom naponta 2x kell tolteni mert az akksi semmit nem bir. Hangszororol, hangerorol es a kamerarol nem is beszelve. Egyszoval tanacstalan vagyok mert valahol meg szeretem a telefont. 30 napon belul barmikor visszavihetem a telefont es vagy vissza kapom a penzem vagy elhozok egy masik telefont.
    Itt jonne a kerdesem: Szerintetek megeri G2-re valtani? A hardware ha joltudom ugyanaz mint a Nexus 5-nek par dolgot leszamitva (cam) szoval az LG-re is meg talan kijon par frissites a jovoben. Nekem nagyon fontos lenne a kamera meg az aksi ido es a multitasking. 3-4 program allando hasznalata.
    Olvasni a neten,hogy vannak gondok a G2-vel is pl. a touch screen van akinek pontatlan meg a GPS-is sok embernel megszakad. Ez igaz vagy csak egyedi esetekrol van szo?
    Milyen a video felvetel hangminosege? Itt is jelen van az aktiv zajszuro altali hiba egy csendes helyen?

    Ha valaki tudna par sort irni azt megkoszonnem mert mindenkepp cserelnem a Nexust mihamarabb. Annyira gyenge az aksija hogy nekem sajnos majdnem hasznalhatatlan kategoriaba esik es rettentoen fapad..... :O
    Gondolom a G2 meg teli van dobalva mindennel ott meg tiltani kell ami az embernek nem kell.

Új hozzászólás Aktív témák