Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danny365

    őstag

    válasz adammkaa #13723 üzenetére

    Én is e kettő között gondolkodtam, mielőtt megvettem a G2-t. Amit végül pont azok miatt választottam, amiket te is felsoroltál. Bárki bármit mond, megfelelő fényviszonyok mellett elég szuper képeket lehet lőni, akinek meg nem felel meg, az akkor cipeljen magával egy fényképezőt is. Mostanra már csomó sample képet találsz, hogy milyen képeket lő, a legbiztosabb, ha a saját szemeddel látod őket.
    Ha minden alkalamzást (nem háttér foylamatot!) kilövök, nekem ~850 RAM szokott lenni, nem 600. Facebook + Messenger nélkül nekem az 1 gigát is megütötte.
    KitKat pedig erre is jön, a hiresztelések szerint legkésőbb márciusban. (bár őszintén szólva én nem estem hanyatt tőle, szóval nekem aztán mindegy mikor jön, a 4.2.2 is remekül működik)
    A G2-n pedig valóban nem stock Android van, szerintem egy csomó feature található benne, ami tényleg jó és használható, nem pedig csak felesleges cucc. Sokan mondják, hogy ronda az LG UI, de személy szerint én ezt sosem értettem. Stock ROM-on nekem átlásztó nav/status barom van, ha egy újjal húzom le a status bart, akkor full üres, nincsenek ott a gyors kapcsolók, semmi. Egyedül a dialer, ami nekem nem túl szép, de azt meg nem sűrűn nézegetem.
    A fülhallgatótól viszont ne várj sokat. A szokásos bóvli fülhallgatókhoz képest tényleg jó, de a jótól úgy általában szerintem messze van.

    Szóval én nem bántam meg, hogy nem N5-öt vettem.

    Képeket egyébként találsz pl itt is. Ezek például elég jók lettek szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák