Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danny365

    őstag

    válasz eladogeppc #12986 üzenetére

    Talán a legszembetűnőbb - és ami engem eléggé idegesitett - az az, hogy a stock kamera sötétben/kevés fényben szaggatott rendesen, most ezzel már nincs probléma. (persze most sem 60fps, de bőven elfogadható)
    A másik, hogy gyorsabban fókuszál. (bár az is igaz, nekem ezzel nem nagyon volt problémám, illetve sokan mondják, hogy lassú a kamera, én ezt sem tapasztaltam)
    Szerintem jobb képeket csinál kevés fényben, de lehet, hogy csak placebo.

    Továbbá ugye van már lehetőség ISO 1600-ra, 720p@60fps rögzitésre és HDR mód videózás közben. Hogy milyen az utóbbi, és hogy a képminőség javult-e, nem tudom most megmondani, mivel indoor nem adja teljesen vissza a kamera a képességeit.

    Ahogy átrágtam régebben magam azon a 90 oldalon xda-n, sose értettem, miért nincsenek nagyon before/after képek, erre most sajnos én is elfelejtettem a stock kamerával lőni párat, hogy aztán összehasonlitsuk. :DDD
    De ha van rá igény, akkor talán holnap nyomhatok egy restore-t, aztán lőhetek pár képet, meg videózhatok is összehasonlitás céljából.

    @szabyka95

    Passz, mint mondtam, a Flashify alkalmazással lehet a stock recoveryről backupot csinálni. Lehet, majd holnap ki is próbálom, hogy tényleg visszaállitja-e, mert ezidáig én is a garancia miatt nem szerettem volna hozzányúlni. De igazából én úgy gondolom, hogy ha valami baja lesz a telefonnak, akkor a kijelző fog betörni, azzal meg a gari úgyse csinál semmit, szóval...

Új hozzászólás Aktív témák