Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz bandi0407 #2470 üzenetére

    Ez érdekes. Rendes Windows 7-telepítés indult el? Vagy hogy kell elképzelni? Az OKR-es telepítés indult el? Nem fejtetted ki túl bőbeszédűen. :DDD

    (#2469) adam1016 :

    "Gyári állapotban teljesen alap a win, nem? Mert ő gyári állapotra szeretné. Nyílván így driverek és Lenovo-s programok külön telepítendők"
    A "gyári állapot" NEM az, hogy "teljesen alap a win". A "gyári állapot" az, hogy a Lenovo külön kiegészítő szoftverei, saját driverek, stb. fent vannak, fent van tehát pár Lenovós szutyok is, amit úgysem használsz soha. :DDD
    Ez egy korábbi állapot, korábbi driverekkel, ergo elavult drivereket is tartalmaz(hat).
    Viszont magát a telepítést nem kell végigjátszanod, egy valamelyest belőtt Windows-t kapsz, már ha az akkora szám manapság (igazából annyira nem az).

    Igazából a nagy előnye ennek az OKR-es megoldásnak annak számára jön ki, aki sűrűn telepít újra, vagy relatíve kevés programot használ általában, ezért nem gond számára, hogy aztán órákat/napokat el kell tökölni az újratelepítés után a rendszer belövésével (a "napok" nyilván úgy értendő, hogy szép lassan rájössz, hogy ja, basszus, még ez is be volt állítva, meg az is korábban, akkor még csináljuk meg őket). Régen azt hittem, számomra is hasznos a dolog, ki is álltam még itt a topicban is szegény lehúzott OKR mellett, de időközben rá kellett jönnöm, hogy mégsem hasznos, mert igyekszem legalább másfél évig húzni egy rendszerrel, vagy inkább még több, tehát minél ritkábban telepíteni, és akkor meg nyugodtan tudok telepíteni egy pendrive-ról is. :DDD Nekem egy újratelepítés minden alkalommal óriási macera, mert iszonyat sok mindennel belakom a rendszert, és rengeteg beállítás vész így el, meg csomó mindent újra kell húzni (webszerver, min. kétféle adatbázisszerver, hozzá tartozó menedzselő programok, fejlesztőkörnyezetek, stb.), persze kivéve azokat, amiknek van portable változata.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák