Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Monsterr

    csendes tag

    Hali,

    Néha bele-bele olvasok ebbe a fórumba és azért kiegészíteném a saját tapasztalataimmal, hátha valakinek egyszer még jól jöhet, bár ahogy nézem, ezek a telefonok nem fognak sokáig mozogni használtként, ha pont meghal mindegyik, még mielőtt eladnák :))
    A lényeg, hogy szerintem a mérete nagyon jó, de azért jár némi kompromisszummal. Amik igazán széppé teszik, pl élek, sarkok, tok nélkül tönkre teszik a nadrágokat (tudom, vegyen az ember tokot, de nekem ez olyan mint az üléshuzat a kocsiba, inkább ne...). Volt hozzá gyári ablakos tokom, ami csak jól összekarcolta a hátlapot a teló és a tok közé szorult porszemekkel... Ja és azzal a tokkal csak még gyilkosabb volt zsebre tenni.
    Ezen felül a kijelző ha csak hajszálnyit is megreped, használhatatlan lesz a telefon (Nekem már 3x 3 féle képpen tört el a kijelző, szóval elég megalapozott az állításom). Ez azért elég bosszantó, főleg amikor az ember látja a ripityára tört Mate8 akat meg samukat simán üzemelni. Igen, itt érthető, hogy ne törtük össze, de ha valami gebasz van ahol tényleg segítséget kéne róla hívni (pl baleset) és megsérül a teló, akkor ennek a lehetőségnek lőttek.
    Akkor szoftveresen nekem új kora óta nem a legtutibb, eléggé akadozik az alkalmazásváltásoknál. Ezen úgy tudtam segíteni, hogy a háttérben automatikusan elinduló programokat kilőttem. Így most egész használható, de még mindig van olyan gondom, hogy applikációk (gondolom én) annyira fel tudják zabálni a memóriát, hogy a teló kilép belőlük. Azért ez egy webshopnál, 5 perces masszív görgetgetés után elég idegesítő. Jó akkor itt jön a tegyünk rá modot, de ne már. Jó móka, nekem is van régi samum CM moddal, tök jó, de ez a teló garis és 2 évet kihúzni ezekkel a hibákkal nem annyira kellemes.
    Egy ideje most pedig az van, hogy ha hívnak és felveszem, néha felkapcsolja a vakut... Ki tudom kapcsolni hívás közben, nincs gond, de azért vicces, főleg este.
    Azért kezdtem a rosszakkal, mert szinte csak jót ír róla mindenki :) Na de, hogy én is írjak valami jót, a kamerája nagyon jó, az éjszakai HDR szinte pazar, el sem hiszem, hogy ezt egy ilyen idős telefon ilyen minőségben tudja.
    Az akkuidő tényleg jó, masszív használat mellett is 50% körül van estére (ebben nincs játék, nem is szokott lenni), de azért ez elvárható a négyezres aksitól.
    És amiben egyetértek, hogy ez egy tényleg egyedi teló, egy pazar kijelzővel és igen, folytathatták volna ezt a sorozatot más procikkal, több szoftveres javítással, ezzel a kijelzővel, biztos, hogy úgy már komoly szerepet tudna betölteni a mai piacon. Főleg ha még hozzácsapják a Vibe X3 hangrendszerét... mmm..
    Biztos jó ok van rá, hogy tesznek az egészre.
    Remélem nem rondítottam bele semmibe ezzel az írással, további gondmentes használatot mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák