Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Üdv kartársak,
S750 topikból ruccantam át, és olyan kérdésem lenne, hogy valaki particionálta-e úgy a telefonját, hogy nem a 2,7 vagy 2,5 GB-os data kiosztást választotta, hanem valami kisebbet. És ezek után a megmaradó részt fel tudta-e csatolni valahogy..? Konkrétan a következőt szeretném, 2GB data, 700MB phone storage, és az sd maradjon sd. Odáig megy hogy 2Gb data, de a maradék 700MB sehogy se akar látszódni.
Tudom hogy nem ugyanaz a két teló, de az elv lehet hasonló."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz vegyszer #7425 üzenetére
Nu, az történik, hogy az átméretezés után sehogyan se lesz internal sd card. Ha wipeolni vagy formázni akarom, azt írja a recovery hogy unable to mount, ha mountolni akarom recoveryben, nem tudja megcsinálni. Ha újraindítom rendesen, akkor nem látszik.
Visszaállítani nem is lehet gyári állapotára ezzel a módszerrel (az androidból futtatható meteos particionáló appal), mert ugyanúgy nem látszik belőle semmi.
Egyféleképp tudtam visszacsinálni a gyári állapotot, egy recoveryből futtatható zippel, amit innen szedtem le. (A Lenovo-S750_data-repart-to-ORIG.zip-ről van szó). Kezdem gyanítani, hogy maga a meteos app nem jól csinál valamit a fennmaradó résszel, és csak arra használható, hogy összevonja a maximális területet device memory-nak."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest