- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Egy kis előzetes az A820-asomról: "Status date / description: 16-12-2013 / Despatched to overseas (Country code: HU)" Hamarosan...
-
EG0
aktív tag
válasz vegyszer #6569 üzenetére
Nekem annyira megtetszett az S650-es designja (sznob vagyok, eddig LG Prada-m volt), hogy rendeltem egyet tegnap. Pandáról, ajándék egérrel. Remélem, a megbízhatósága olyan lesz, ami egy világmárka nemzetközi piacra szánt modelljétől elvárható. Pedig még az A820-asom se jött meg. :-)
-
EG0
aktív tag
E két forrás szerint is Antutu 17.000 pont felett van S650-nél:
Antelife videó 8:30 után
Flosmall TV 5:40-nél
De még az Antutu weboldala szerint is 16.500.
(2D: 881 pont, 3D: 4608 pont; sajnos itt A820-ról nincs fent érték, de majd valamelyik itteni tulaj megmondja. :-)
Az A820-ról én is 13.000 pont körüli összesített Antutu értékeket találtam.Wiki szerint egyébként az MTK6582 mellé a Mali-400 MP2 -öt teszik, ami az A820-asban lévő SGX-544 -es 156-357 MHz-es GPU-jához képest 500 MHz-en fut. Bár ez önmagában nem határozza meg a grafikus teljesítményt, csak jelzem, hogy a "Mali-400" önmagában nem elég info, pl. az MP4 elég izmos darab.
Sajna a Passmark 3D tesztjében még nincsen benne S650, csak A820 (688 pont), de előbbit valahol az A850-es szintjére várom (789 pont).
Összességében nagyon rosszul dokumentált mindkét modell, a webes hírek egymásnak ellentmondóak, szóval amint megjön a kütyü, nyitott leszek mindenféle teszteket lefuttatni, hogy kiderüljön a valóság. :-)
[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
válasz janaman01 #6686 üzenetére
Hú, szóval a képen szerintem eredeti Lenovo-k vannak, csak a kartonra írták rosszul, így ez poén akart lenni részemről.
Másrészt meg tényleg hamisítanak a kínaiak, de két lépcsőben:1. megszólalásig hasonló design-nal hoznak ki, márkajelzés nélkül, hasonló vagy azonos típusszámmal telefont (egyébként ez igazi Xiaomi-ra -pl. Hongmi-, Huawei-re is -pl. P6-, a Samsung (pl. S3) és HTC (pl. Butterfly) pedig már régi alanyok), egyébként eltérő hardverrel.
Ez inkább még vicces szerintem, mint átverés.2. Aliexpress-en láttam már olyat, hogy a hátlapot lecserélik pl. Lenovo feliratosra, de előlapot már nem bántják. Ez már átverés szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
válasz Toth_Jani #6687 üzenetére
Basszus, most néztem meg hamis A820-asról a videót, és már az előlapot is hamisítják. :-(
Én inkább ilyesmi koppintásokra gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
Megjött nekem is A820-as, de már pár hete rájöttem, hogy az én igazi szerelmem az S650-es lesz, az pedig még nem jött meg. AliExpress-ről küldtek hozzá szilikon tokot és fóliát is. Vám persze megfogta.
Szóval szép darab egyébként, remek a kijelzője is a noname kínaiakhoz képest, de inkább eladom, mert nekem csili-vili kell. -
-
EG0
aktív tag
Lehet, trollkodás, de most, hogy a Lenovo S650-es ára kezd beállni 150 dollár környékére, AliExpress-en megbízható boltokból, TO2C webshopban, PandaWill-en is ügyesen csomagolják felsőbb kategóriás Lenovok mellé nagyon olcsón, így van még értelme most újonnan venni A820-ast, aminek az ára beragadt erre a szintre, és minden szempontból max. azonos, de inkább gyengébb S650-esnél?
-
EG0
aktív tag
válasz vegyszer #7440 üzenetére
Ó, a ZTE Blade... A Wayteq Librámra épp tegnap tettem fel 4.2.2-es ROM-ot, és csak azért nem 4.3.1-est, mert ahhoz át kellett volna particionálnom, hogy nagyobb legyen System, és ahhoz lusta voltam. :-)
Amúgy 2.2-essel vettem, és 2.3-nál hagyták abba a gyári támogatását. Bezzeg a Blade III-ra már 4.4.2-es ROM is van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest