Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz oba #1996 üzenetére

    Nem csak az akksi miatt, hanem mert P szériás, én abból szeretnék majd egyett (mint ahogy laptopban is a T szériát keresem(kerestem). Az hogy dualcore nem lenne baj, a sima egymagos 512ramos defy is épp csak akad ha a 4.2-es jb van fent, szerintem nekem a dualcore 1g ram elég lenne.

    (#1998) Aggregátor: P700i már szerintem nekem is kevés lenne. Viszont a P770 az nem 720p, hanem csak qHD. Mivel játszani csak nagyon ritkán és akkor is csak logikai játékokkal így nem gondolnám hogy ne lenne elég gyors. A P780-at is csak az esetleges karcálló(bb) kijelzője miatt várom. Na meg azért csak erősebb vas, és hátha a jövőben megjelenő android verzió miatt egy erősebb gépet nem kell majd cserélni mert még vinni fogja rendesen.
    De ki tudja, ha nagyon nem akar lemenni az ára a közeljövőben (nekem meg nem lesz valami kis bevételem belepótolni) akkor lehet hagyom az erősebb vasat meg későbbi android verziót a fenébe és lesz egy P770
    Lehet én gondolom rosszul, de mindenképp P-t gondolnék, mert minőségibb (gyártói oldal szerint is professional széria) és akkuideje sokkal jobb, ami nekem elég fontos.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák