- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Én egy kézzel zoomolok, és sok mindenre a telefon csak szükségmegoldás akkor is, ha 4" és akkor is, ha 5... Ha csak tehetem, viszem magammal az iPad Airt, ég és föld a különbség egy 5" kétkezes pingpongütőhöz képest is.
Egyébként okosan áttervezett felülettel akár meg is oldható az egykezes használat. Az biztos, hogy a mostani felülettel nem szívesen vennék 5" vagy még nagyobb kijelzős telefont.(#27) Rossi
Kedves Sas,
Bizonyára gáz a 326 ppi, de majd ha öregszel, elég lesz. Sőt, nagyon úgy tűnik, hogy a 2013-ban okostelefont vásárlók legalább 80 %-a nem igényelt nagyobbat.
Vannak emberek, akiknek olyan szinten mások alakítják a véleményüket, hogy rosszul érzik magukat kevesebb lóerővel, GHz-cel (vigyázz, az 5S csak 1,3!), maggal (OMG, csak kettő!), pixellel, internet letöltéssel, stb. Az már nem is érdekes, hogy lát-e különbséget a 400-nak hazudott pentile matrix, vagy az RGB 326 között, a szám a lényeg, ami a specifikációd listán szerepel. Mások ebből már kinőttek, és használják, ha tetszik...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Az 5C-nek éppen ott van gond a szolgáltatós árazásával, ahol árérzékenyebbek az emberek. USA-ban felébe kerül, mint az 5S, de láttam már 79 dollárért is. Másrészt a célcsoport (fiatalok, nők) inkább ajándékba vagy ajánlásra kap/vesz telefont, és akik ajánlanak, ill. ajándékoznak, inkább elviszik a döntést a prémium vagy az olcsóbb irányába. Ettől függetlenül sok piacon volt november-decemberben 2.-3. helyezett az 5C, amivel akár el is érhette az Apple a célját. A profit majdnem ugyanannyi rajta, mint az 5S-en, tehát azok, akik buktát emlegetnek, nem tudják, miről beszélnek. Szeretne a HTC vagy a Motorola ekkorát "bukni"...
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Szerintem az 5C piacra dobásának a célja az volt, hogy egy olyan célcsoportot szólítanak meg, akik az 5/5S helyett más márkát vettek, pedig alapvetően nincs kifogásuk az iOS és az almás szolgáltatások ellen.
Azt, hogy sikeres vagy nem, ebből a szemszögből érdemes vizsgálni. Az Apple szempontjából nem is annyira a doboz prémium érzete, hanem a felhasználói élmény minimum szintje a kritikus, amit minden új készülékkel tartani szeretnének. Mivel az 5C az 5 belsejét kapta, ez a cél mindenképpen teljesült. Ha visszagondolsz a 3G/3GS-re, a fém ház nem feltétlenül része az "élménynek". Szerintem ebből a szempontból éppen az iPad mini lógott ki a sorból, abba az iPhone 5 hardverét kellett volna tenni.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest